Accesorii bărbați UGOiști și sofisticați

Vrei sa scapi de celulita?
Casa Armatei – Cercul Militar Național
Show all

Accesorii bărbați UGOiști și sofisticați

Accesorii bărbați. Îmi place să mă consider un gentleman, iar locurile pe care le frecventez sunt pline de alți gentlemeni, la fel ca mine. Din ce în ce mai des aud întrebarea „De unde să cumpărăm accesorii bărbătești drăguțe, nu mizerii d-alea din ‘China’?”

Zâmbesc de fiecare dată și încerc să bag în discuție cel mai mișto magazin de accesorii bărbătești de pe piață, plin cu broșe, papioane (și din lemn), cravate (simple sau colorate), butoni, batiste din bumbac sau mătase și celebra cămașă cu ac pin. Magazinul cu pricina se numește UGO.

accesorii barbati

Accesorii bărbați sofisticați

UGO nu e tipicul magazin de accesorii bărbătești. În general, în România găsim cravate, papioane și batiste, cam atât se găsește la Bigotti, Adina Buzatu sau orice alt magazin de costume si accesorii pentru bărbați. UGO are mult mai mult de atât, are tot ce poartă un gentleman la Pitti Uomo, cea mai importantă platformă de lansare a noilor proiecte din moda masculină internațională.

Orice gentleman care se respectă își dorește să aibă cea mai frumoasă ținută de la evenimentul la care se află. Pentru a avea asta, trebuie să adaugi accesorii, cum ar fi o broșă stilată sau o cămașă cu ac pin, poate un ac de cravată și un ceas de buzunar cu lanț.

În România nu aveai de unde să cumperi așa ceva, până s-a născut UGO, specialistul tău în moda masculină.

UGO a adus multe tipuri de accesorii, pentru toate tipurile de oameni. De exemplu, UGO s-a gândit că ar fi foarte mișto dacă ar aduce o broșă pentru actorii români, ceva care să îi reprezinte. Așa a apărut masca cu față tristă și față fericită. S-a mai gândit să aducă și broșa mustață, pentru cei pasionați de sprezzatura. UGO a adus și papioanele din lemn, pentru cei cărora le place stilul casual și vor să iasă în evidență cu un accesoriu inedit.

accesorii barbati - brosa coroana

Accesorii bărbați stilați

Nu mai zic de cei mai frumoși butoni de cămașă pe care i-am văzut vreodată, butonii skeleton cu mecanism de ceas. S-a gândit ca ar fi timpul să aducă și batiste din mătase că piața e supraaglomerată de batiste din bumbac.

Accesoriile bărbătești sunt din ce în ce mai căutate. Pe piață au apărut multe stiluri de a te îmbrăca, mă gândesc acum la stilul ‘vagabond’, dar chiar și stilul ăsta poate fi îmbunătățit cu un accesoriu sofisticat.

Până la apariția lui UGO, gentlemenii din România lui 2016, își confecționau accesorii acasă. Alții încercau, simplu, prin a adăuga la sacou, în loc de batistă, o mână de floricele pe care le puneai în buzunarul de la piept al sacoului. Românul este inventiv, știm cu toții asta.

Accesorii bărbați a.k.a accesorii gentlemeni

accesorii barbatesti - brose barbatesti

Floricele puse în buzunarul de la piept funcționează de minune, dar dacă vreți un accesoriu original și nemaiîntâlnit în România, atunci încercați ugomen.ro

Cu siguranță nu veți da greș dacă alegeți unul dintre accesoriile bărbătești aduse de UGO. O ținută este frumoasă, dar niciodată completă fără un accesoriu.

Ați purtat vreodată o broșă bărbătească? Dar o batistă din mătase? Dar cămașa cu ac pin? Poate acul de cravată, despre care toată lumea credea că este de pe vremea lu’ Ceașcă și e învechit? Nu? Atunci ăsta e momentul potrivit, în 2016 se poartă accesoriile bărbătești.

Pe scurt, la UGO găsești orice accesoriu la care te poți gândi, doar să ai imaginație.

accessorii barbati - brosa leonardo dicaprio fericita