Cat costa un meniu de nunta la Ambasad’Or / PARERI

Ce riscuri implica abdominoplastia?
Incredibil! Tu stiai asta despre casatorie?
Show all

Complexul Ambasad’Or este detinut de fostul avocat si actual afacerist de succes, Nicusor Stan.

Descrierea facuta de ei: Ambasad’Or Events iţi oferă o locaţie de nuntă deosebită unde te poţi bucura alături de până la 1000 de invitaţi, iţi poţi aduce colaboratorii şi angajaţii în cadrul unui eveniment corporate de calitate, poţi organiza conferinţe de presa, seminarii sau orice alt tip de eveniment iţi doreşti.”

(P) SPREZZA by Dragos Sandulache vine in intampinarea barbatilor care isi cauta un simplu costum sau a celor care se casatoresc si isi cauta un costum de mire. Un costum de mire la comanda, din cele mai fine materiale.

Ambasad-or-Nicusor-Stan

Ambasad-or-Nicusor-Stan

Au dreptate, chiar este o locatie de nunta deosebita cu multiple restaurante la alegere, cu piscina, bar afara, baldachine si toate cele. Dar sa nu uitam si un alt aspect important, deplasarea.

Ambasad’Or este in afara Bucurestiului, aproape de soseaua de centura, in Otopeni, pe Strada Drumul Odaii.

Daca nu aveti o problema cu aducerea invitatilor in aceasta locatie, poate aveti de unde face rost cateva microbuze si puteti lua invitatii dintr-un loc de comun acord, cum ar fi Casa Presei, de exemplu, atunci puteti sa faceti la Ambasad’Or.

(P) S-au dus vremurile în care un costum clasic însemna eleganță. Astăzi trebuie să te îmbraci cât mai original și cât mai îndrăzneț. Un costum fără accesoriile potrivite, te va face să treci neobservat. Dacă vrei să îți lași audiența cu gura căscată, alege cele mai inedite accesorii. Sunt noi pe piața din România și le găsești la SINGURUL MAGAZIN ONLINE DE ACCESORII BĂRBĂTEȘTI: www.ugomen.ro

Daca nu sunteti atat de norocosi incat sa rezolvati „problema” cu transportul, atunci este o reala problema.

Noi, intr-un final, am ales sa facem petrecerea in cu totul alta locatie, centrala, in buricul Bucurestiului, dupa ce am realizat ca nu avem posibilitatea de a transporta oamenii in afara Bucurestiului si nici a iesi „pe minus” cu banii de la nunta nu era tocmai o bucurie. Meniul la Ambasad’Or este cu mult peste ce se discuta in diverse cercuri.

complexul-ambasador

complexul-ambasador

69 euro era un vis frumos, spulberat de realitate. Realitatea este ca un meniu decent ajunge la 100 de euro, piscina este +2.000 de euro.

La Ambasad’Or nu puteti lua un meniu decent, de 4*-5*, fara sa il calculati la cel putin o suta de euro (100 euro). Stiu, sunt diverse reclame prin oras, care ne spun ca putem lua cu 69 euro la Ambasad’Or.

69 euro este cel mai sarac meniu posibil, in cea mai mica sala din complex, fara piscina, fara barul de afara, fata bautura, tort, fara nimic din ce a facut Ambasad’Or atat de cunoscut.

Ati citit bine si ca piscina costa 2000 euro. Nu, nu s-o luati acasa, ci sa va puteti folosi de ea in noaptea nuntii, sa o decorati, poate chiar sa faceti momentul tortului acolo.

Accesorii barbati-brose-cravate-UGO

In materie de flori, sunt pachete care pornesc de la 10-12 de persoana, dar sunt artificiale. Daca imi aduc aminte bine, cele naturale erau 15 euro de persoana. Asta daca nu s-a facut vreo reducere intre timp.

Complexul Ambasad’Or dispune de 3 restaurante si un cort. Restaurantele au capacitate ceva mai mica, pornind de la 80 – 100 persoane, in cea mai mica sala. Exista si o sala in care incap peste 200 persoane.

Ambasad-or

Ambasad-or

Daca vreti sa faceti la cort, trebuie sa aveti minim 250 de invitati. Pentru cort au optat mai toate vedetele care au facut nunta aici: Cristi Borcea, Elena Gheorghe, etc. Cortul se poate mari si poate gazdui pana la 500 de persoane.

Cat costa un meniu de nunta la Ambasad’Or / PARERI

In afara de mancare, in pretul de mai sus nu este inclus nimic altceva, dupa cum spuneam. Astfel, daca vreti scaune mai speciale sau huse pentru scaunele existente, va trebui sa le platiti separat.

In cazul in care va doriti sa faceti la cort, tot dumneavoastra va trebui sa aveti in vedere si ca scena, luminile se platesc separat.

Cameraman si Fotograf la eveniment aveti? Daca nu v-ati hotarat inca, atunci puteti intra sa vizionati clipurile de nunta si botez, montate de Lux Pentru Tine, aici. Pentru preturi puteti intra aici.

piscina ambasad or

piscina ambasad or