Carcase DVD invelite in piele, pentru discurile de la Nunta!

Top piscine de LUX din Bucuresti / Preturi si Program
De ce e bine sa alegeti ca Montajul Nuntii sa fie pe Blu-Ray DISC
Show all

Exista multe feluri de carcase DVD, dar din piele? O, da, exista si carcase pentru dvd-uri, din piele, si chiar arata fantastic .

Culorile de piele sunt: alb, alb-verzui, ocru, roz, rosu englez, albastru, cafea cu lapte, castaniu, gri inchis, negru, alb-crem, rosu, maro, maro inchis, si negru.

Carcase DVD din piele

Carcase DVD din piele

Carcasele de DVD-uri, din piele, vin pentru unul sau doua DVD-uri. Daca alegeti varianta cu un singur DVD inauntru, in locul unde ar fi trebuit sa fie al doilea DVD, se poate pune o poza aleasa de dumneavoastra.

Lux Pentru Tine colaboreaza cu o fabrica de carcase personalizate pentru 1, 2, 4 sau 8 DVD-uri, in formate cu sau fara passepartout, cu coperti din imitatie de piele sau piele naturala.

Carcase CD/DVD/Blu-Ray, din Piele: Varianta aceasta, considerata de lux, este varianta preferata de cele mai multe cupluri care vor ceva cu adevarat special pentru a tine discurile.

Carcase DVD din piele2

Carcase DVD din piele

Pe site-ul nostru, LuxPentruTine.ro, o carcasa dvd imbracata in piele, pentru 1 sau 2 DVD-uri, costa 100 RON.

Poate va intrebati, unii dintre voi, ce inseamna Blu-Ray. Ei, bine:

Discul Blu-ray (numit si BD, de la expresia engleza Blu-ray Disc) este un tip de disc optic de mare densitate folosit pentru stocarea de date, in special inregistrari video de inalta rezolutie.

Numele de „Blu-Ray” provine de la culoarea albastru-violet a razei laser cu care se fac citirea si scrierea acestui tip de disc.

Carcase DVD invelite in piele, pentru discurile de la Nunta!

Datorita lungimii de unda relativ mica (405 nm), un disc Blu-Ray poate contine o cantitate de informatii mult mai mare decat unul de tip DVD, care foloseste un laser de culoare rosie de 650 nm.

Astfel, un disc Blu-Ray poate sa contina 25 GB pe fiecare strat, de peste 5 ori mai mult decat DVD-urile cu un strat (care au 4,7 GB); iar discurile Blu-ray cu doua straturi (50 GB) pot stoca de aproape 6 ori mai multe date decat un DVD cu dublu strat (8,5 GB).

In curand, vom reveni cu un articol legat de subiectul controversat al alegerii Montajului Nuntii, sau al Botezului, pe DISC-uri Blu-Ray. Spun controversat, pentru ca multi renunta la Blu-Ray pentru DVD.

Carcasa pentru DVD-uri din piele3

Carcase DVD din piele

Carcasa DVD-uri din piele

Carcase DVD din piele

Carcasa pentru DVD-uri din piele2

Carcase DVD din piele