Casa Armatei – Cercul Militar Național

Accesorii bărbați UGOiști și sofisticați
Acte Pasaport
Show all

Casa Armatei este foarte căutată pe Google. Mulți au aflat de prețurile foarte bune pe care le oferă Cercul Militar Național și foarte multe cupluri vor să își organizeze nunta sau botezul aici.

Ca să nu o mai lungim, mai jos am să vă ofer numere de contact, adresa și prețuri pentru organizarea de evenimente la Restaurant Casa Armatei.

Adresa Casa Armatei: Strada Constantin Mile, Numărul 1, București. Cod Poștal: 010141.

  • Contact săli (cele care țin de MApN): Jipa este domnul care se ocupă de administrarea sălii. Număr de telefon: 0720 964 697.
  • Contact meniuri (cele care țin de MApN): Moroșanu este domnul care se ocupă de meniuri. Meniurile vin în patru variante. Număr de telefon: 0744 676 717.
  • Contact ornamente florale (cei cu care lucrează Casa Armatei): Maria este doamna care se ocupă de ornamentele florale. Număr de telefon: 0722 385 688.
  • Contact orchestra CCA: Stelian Ungureanu este șeful orchestrei de la sălile armatei. Număr de telefon: 0723 153 628.

Sala Gotică este sala în care am organizat eu și soția mea petrecerea. Sala Gotică are intrarea de lângă Hotel Capitol și este la demisol. Este o sală foarte frumoasă cu o capacitate maximă de 80 de persoane.

Anisa si Dragos Sandulache la Casa Armatei

Prețul meniului la Casa Armatei pornește de la 180 lei, în funcție de varianta meniului ales de dumneavoastră.Ospătarii nu sunt atât de vrednici pe cum ar vrea să fie orice pereche de miri, dar remediaza orice nemulțumire dacă li se cere.

Casa Armatei este în topul preferințelor mirilor

Ca și îmbrăcăminte, ar trebui să luați în considerare că, dacă alegeți să organizați evenimentul aici, aveți de-a face cu un Palat. Așa că, trebuie să vă îmbrăcați ca atare.

Eu am ales să îmi iau costumația de la UGO. Este un magazin de accesorii bărbătești și nu numai. Aici am găsit și cămașa cu ac pin, sacoul și pantalonii. Dar accesoriile m-au lăsat mască. Au cele mai frumoase accesorii pentru bărbați pe care le-am văzut vreodată. Broșe, batiste din bumbac sau mătase, papioane colorate sau din lemn, cravate slim sau normale, butoni și ceasuri de buzunar cu lanț! Asta oferă cei de la UGO.

Deci, dacă vreți o costumație specială, demnă de CASA ARMATEI și de centrul Bucureștiului, ar trebui să luați în considerare vizitarea site-ului și achiziționarea unei ținute.

Accesoriile bărbătești sunt foarte căutate anul acesta. Ținutele bărbaților au evoluat din ce în ce mai mult de-a lungul anilor, așa și accesoriile bărbătești. Foarte căutate anul acesta sunt broșele pentru bărbați. Partea mișto la UGO este că au broșe de tip mască, broșe sub formă de pană, broșă marinărească și tot felul de alte broșe la care vă puteți gândi.

Accesorii barbati-brose-cravate-UGO