Să te căsătoreşti sau să rămâi femeia „puternică şi liberă” care eşti?

Acte Pasaport
Sot, iubit, amant, prieten
Show all

Ma numesc Anisa Sandulache. Ador sa am acelasi nume cu barbatul pe care il iubesc. Imi place sa-mi scriu numele, imi place sa-mi spun numele cu voce tare, imi place sa vad pe fata sotului meu cat de mandru e ca ii port numele. Sunt fericita.

Eu ii spun de multe ori: „Iubitule, ce nume frumos avem.” El raspunde mereu la fel: „Doamne…”

Candva eram doar eu, Anisa Lupu. Imi placea sa fac lucruri frumoase, sa simt ca fac lucruri importante pentru mine si cariera mea. Sa fiu frumoasa. Sa atrag atentia. Sa fiu placuta de barbati, dar sa-i tin la distanta. Sa pun poze pe Facebook. Sa dorm singura.

Anisa-si-Dragos-Sandulache

Sunt FERICITA pentru ca in fiecare noapte adorm langa barbatul pe care il iubesc

Eram mandra ca sunt singura si fericita. Eram si apreciata si contestata. Mancam cand voiam, dormeam cand voiam, cresteam multi caini. Eram fericita. Nu ma plictiseam niciodata, eram prea misto ca sa ma plictisesc cu mine. Imi spuneam intruna ca nu sunt mai singura decat cineva singur in doi.

Credeam ca sunt invidiata de femeile prinse intr-o relatie, care nu mai puteau face nimic fara voia iubitului sau sotului.

Ma simteam libera, dar nu eram. Adevarata libertate o simt acum. Adevarata libertate este sa poti fi cu omul pe care il iubesti.

Sunt-fericita-by-Anisa-Sandulache

Sa plangi pentru el, sa te certi, sa vrei sa-i spargi capul uneori, dar sa ramai alaturi de el. Adevarata libertate inseamna sa nu-ti fie teama sa iubesti si sa o iei de la capat cu acelasi om, ori de cate ori iti vine sa-i spui ramas bun. Adevarata libertate este sa-i spui celui de langa tine ca pleci, dar sa stii ca el nu te va lasa niciodata sa iesi pe usa.

Adevarata libertate este sa nu-ti mai poti imagina viata fara omul langa care dormi, dar sa fii sigura ca asta nu se va intampla niciodata, pentru ca va ramane mereu langa tine. Se spune ca nimic nu e sigur pe lumea asta, dar daca ajungi sa simti ca omul de langa tine e ceva sigur in viata ta, atunci ai totul.

Am citit atat de multe articole despre cum tu esti singura persoana responsabila de fericirea ta si cum fericirea ta depinde numai de tine si blablabla.

Anisa-Lupu-si-Dragos-Sandulache

Am simtit si eu candva fericirea asta.  Astazi sunt FERICITA atunci cand fac ceva pentru sotul meu cand, de fapt, nu am niciun chef.

Atat de simplu…

Sunt fericita pentru ca in fiecare noapte adorm langa barbatul pe care il iubesc. Sunt fericita cand lumea isi da coate si spune: „a renuntat la atat de multe pentru el”.

Da, sunt fericita ca am avut la ce sa renunt pentru el.

Cand eram singura, da, ma gandeam ca femeile care sunt intr-o relatie ma invidiaza, dar in realitate ma compatimeau.

 

Cu drag,

Anisa Sandulache