Cat costa un meniu de nunta sau botez in Bucuresti / 2020

Ai un site, dar nu stii ce inseamna SEO? Optimizarea site-ului in GOOGLE
Uite cum slabesti si te tonifici cel mai rapid!

Cat merge darul de nunta sau darul de botez in Bucuresti? Asta e intrebarea tuturor celor care au de onorat o invitatie la nunta sau botez. Prea mult nu strica niciodata (daca ai de unde!), dar care este limita de jos?

La Barletto Club (fostul Turabo), darul de nunta ajunge undeva intre 800 si 1.200 de lei. Darul, in general, e de 2 ori meniul, iar meniul, de obicei, se invarte pe la 80 euro.

Vorbesc de Bucuresti, n-am idee cat mai merge darul pentru o nunta organizata la tara sau in alte orase din tara. Puteti lasa voi la comentarii sumele propuse pentru afara Bucurestiului.

(P) SPREZZA by Dragos Sandulache vine in intampinarea barbatilor care isi cauta un simplu costum sau a celor care se casatoresc si isi cauta un costum de mire. Un costum de mire la comanda, din cele mai fine materiale.

Darul de la nunta sau de la botez e un mod de a ajuta tanara formata familie sau copilul pentru startul in viata. De accea este normal sa ne intrebam, „cat dau la nunta?” sau „cat dau la botez?„.

Meniu de nunta - Dar la Nunta_Botez 2020

Dar la Nunta_Botez 2020

Sunt de parere ca la nunta, in proportie de 70% din invitati ofera aceeasi suma, pentru ca toti stim cam cat se ofera la o nunta, macar minimul il cunoastem sigur. Pe scurt, in jur de 250 de euro ar cam fi media la o nunta, in cazul in care nu este a fratilor/surorilor, cand am oferi mult mai mult.

Meniu de nunta sau Botez in 2020

Sigur, in general se da de 2 ori meniul, dar nu te opreste nimeni sa dai mai mult si sa fii cu capul sus, daca-ti permite buzunarul.

Am dat de un site foarte interesant, unde iti poti calcula darul la nunta/botez in functie de:

  • salariu
  • relatia ta/voastra cu cuplul respectiv
  • locatie
  • zi (vineri, sambata sau duminica)
cat merge darul la nunta

cat merge darul la nunta

Suma calculata mi se pare decenta, chiar cam atat merge darul la o nunta in Bucuresti in 2020.

Meniu de nunta sau Botez in 2020

Am incercat sa caut si pe internet, sa gasesc alte site-uri si forumuri de unde sa culeg pentru voi preturi cat mai realiste pentru darul de nunta in Bucuresti. Din pacate, n-am gasit postari decat din 2017.

Am sa va fac o lista de restaurante/hoteluri pe care le cunosc si am sa va spun cat merge masa la acestea, in 2020. Suma este valabila pentru doua persoane.

Cat costa un meniu nunta sau botez in Bucuresti / 2020

Hotel Marshal Garden 5*: meniu de nunta intre 40 si 80 euro – darul pe masa, intre 1000 lei si 1200 lei

Complexul Ambasad’Or 5*: meniu de nunta intre 80 si 120 euro – darul porneste de la 1000 lei. Media pentru doua persoane ajunge undeva la 1500 lei.

Meniu nunta sau Botez in 2020

Hotel Dalin 3*meniu de nunta intre 40 si 150 euro. Darul pleaca de la 600 lei de cuplu. Media este de 800 lei. Pentru meniul de 150, creste si darul.

Barletto (Barletto Ballrooms – sala Royal): meniu de nunta intre 64 si 80 euro – darul se invarte, in medie, intre 800 lei si 1200 lei

Intra pe Facebook sau in sectiunea de comentarii de mai jos si spune-ne cum stabilesti suma, de ce criterii tii cont atunci cand mergi la o nunta? Multumim!