Despre noi

Echipa La Săndulache Media S.R.L. este formată exclusiv din oameni de televiziune. Specialiștii noștri au peste 10 ani de experiență în domeniul televiziunii, iar astăzi activează la cele mai urmărite posturi tv din România: Antena 1, Prima TV, TVR, România TV, Realitatea TV. Lor li se alătură cei mai râvniți fotografi din presa scrisă, dornici de a face din evenimentul dumneavoastră unul demn de primele pagini ale revistelor și ziarelor. Primul lucru care îi unește pe specialiștii LA Săndulache Media este… pasiunea. Cu toții sunt mai mult decât dedicați meseriei pe care o practică și își concentrează toate cunoștințele pe care le dețin pentru ca dumneavoastră să puteți exclama la final: „wow!”…

De ce este important ca membrii echipei să activeze în televiziune?

Să luăm ca prim exemplu operatorii de imagine sau, pe scurt, cameramanii. Tehnica evoluează, iar specialiștii trebuie să o prindă din urmă. Totusi, este mai ușor atunci când zilnic iei camera de filmat în brațe dis-de-dimineață și pleci… unde te poartă norocul.

Așa se face că specialiștii noștrii sunt puși zilnic în ipostaze obișnuite sau mai puțin obișnuite și nevoiți totodată să se descurce în situații-limită. După 12 ore de filmare pe zi, camera de filmat nu mai are nici un secret. Și pentru că echipa noastră este una generoasă, vă vom împărtăși un truc… știați că este mai mult decât important ca obiectele de lucru să fie setate potrivit mediului în care are loc filmarea? De multe ori, natura este prietenoasă, dar se întâmplă ca uneori… să facă loc specialiștilor. Astfel, o ușoară abatere de la lumina corespunzătoare, spre exemplu, vă poate compromite filmarea. Probabil ați văzut deseori imagini cu reflexe de albastru, roșu sau alte culori… se datorează reglajelor necorespunzătoare ale camerei de luat vederi.

la sandulache logo

Al doilea exemplu și cel mai important este cel al editorului de imagine. Aveți idee de ce nu se predau materialele exact așa cum se filmează? Să trecem rapid prin filmul procedurii! După ce filmarea a luat sfârsit intră în acțiune priceperea editorului de imagine. Ce face el mai exact?

Vizionează materialul filmat de operator și alege cele mai bune cadre și cele mai semnificative momente de la eveniment pe care care mai apoi le unește. Și nu vorbim de o simplă alăturare de imagini, ci și de efectele sau corecțiile necesare. În televiziune, acolo unde activează editorii La Săndulache, se montează zeci de materiale pe zi, iar standardele sunt foarte ridicate. La montajul imaginilor veți putea contribui însă și dumneavoastră, prin a spune care dintre imagini doriți să facă parte din produsul dumneavoastră final sau ce nu vă doriți să apară. Cu toate acestea, vasta experiență a editorilor La Săndulache Media și studierea celor mai noi și mai sigure programe de montaj vă asigură un material exact pentru sufletul dumneavoastră.

Despre noi – www.LuxPentruTine.ro

Fotografii LA SĂNDULACHE MEDIA S.R.L. Fac zilnic ceea ce le place cel mai mult: fotografiază! Și nu oricum, pentru că în presă cerințele sunt mult mai ridicate decât la un eveniment. Specialiștii La Săndulache Media nu fac însă rabat de la experineța lor și o pun în sluja dumneavoastră. După zece ani de experiență, știu de departe să aleagă cele mai potrivite unghiuri pentru ca fotografia dumneavoastră să poată fi confundată cu usurință cu cele de pe coperțile revistelor și ziarelor la care lucrează.

Pentru fotografii La Săndulache Media aproape nimic nu este imposibil. Veți putea arăta în fotografii asa cum v-ați dorit dintotdeauna. În principal, editările foto sunt pentru claritate, intesitate, ochii roșii, dar dacă simțiți nevoia de alte ajustări, specialiștii noștri vă vin în ajutor.

Beauty – www.LuxPentruTine.ro

În ziua nunții, cea mai privită, cea mai admirată și cea mai fotografiată este de departe mireasa. Pentru asta, ea trebuie să arate impecabil. Și cum poate arăta impecabil? După ce și-a ales rochița la care visa de mică, trebuie să acorde atenție deosebită machiajului și coafurii. Dragi mirese, uitați de defectele pe care vă chinuiți cu ardoare să le acoperiți zilnic, de lipsa de strălucire care vă dă bătăi de cap. Sunteți pe mâna specialiștilor noștri care vă vor scoate în evidență delicatețea, gingășia, dar mai ales FRUMUSEȚEA. Ați admirat mereu perfecțiunea hollywoodiană?

La Săndulache Media

Știați însă că toate divele de pe covorul roșu sunt atent retușate și machiate? La fel puteți fi și voi, dragi miresici, dacă apelați la colaboratorii La Săndulache Media. La fel ca și restul echipei, make-up artiștii La Săndulache Media S.R.L activează în televiziune și mahiază cele mai controversate persoane publice ale momentului.

Nici produsele nu sunt de neglijat atunci când machiajul este unul de excepție. Make-up artiștii noștri lucrează doar cu produse profesionale de la cele mai apreciate firme din domeniu: MAC, PARISAX, MAKE-UP FOREVER, CHANEL, LANCOME.

În cadrul site-ului puteți viziona galeria foto realizată de specialiștii www.LuxPentruTine.ro la evenimentele la care au participat.

La fel de importantă este și coafura pe care o alegeți pentru ziua nunții. Hair-styliștii La Săndulache Media coafează în fiecare zi majoritatea persoanelor publice din România, așa că aria de sugestii pe care v-o putem oferi este una generoasă, însă la fel de bine puteți veni chiar dumneavoastră cu fotografia coafurii ideale și astfel visul dumneavoastră poate deveni realitate.