Despre montajul nuntii…

DJ sau Formatie la nunta? Bune si rele, pro si contra.
Cum sa impartim bugetul pentru foto/video nunta sau botez
Show all

Montajul nuntii trebuie sa incante oamenii si sa dea nastere la cele mai adanci emotii!

Montajul trebuie sa fie atent realizat, fara efecte speciale obositoare sau tranzitii de prost gust. Toate acele efecte exagerat aplicate montajului nu fac decat sa strice atmosfera reala creata de eveniment (nunta, botez, aniversare, onomastica) si sa arunce in penibil materialul video final.

Fotograf botez nunta montajul nuntii

Imaginile filmate si editate trebuie sa ofere, pe cat posibil, aspectul si mesajul unui film adevarat. Imaginile din montajul nuntii nu trebuie sa impresioneze prin numarul de efecte sau tranzitii aplicate fara rost, ci prin calitatea cadrelor trase, prin respectarea unor reguli simple de incadrare si de ordinea lor bineinteles, prin buna sincronizare imagine-sunet, cronologia evenimentelor stand la baza derularii filmului.

Despre montajul nuntii

Montajul nuntii este, de fapt, un rezumat comprimat al evenimentelor, care trebuie sa contina un montaj video ritmic, pentru ca impreuna cu o muzica adecvata, se pot pune foarte bine in evidenta emotiile si trairile personajelor, dar mai ales sa te incite ca sa vezi intreg filmul.

Ce trebuie sa-i cereti cameramanului?

Inregistrarea video a tuturor momentelor diferite pe parcursul evenimentului, pregatirile acasa la mireasa sau la mire, casatoria civila, cununia religioasa si petrecerea , de la primul pana la ultimul obicei, editare si transpunere pe DVD si Blu-Ray (in functie de pachet), un clip “intro”, un clip „outro”.

Nunta dumneavoastra este speciala si echipa Luxury Media Events stie asta! Va asteptam cu drag sa ne calcati pragul!