Filmari Nunti din aer si din apa, cu drona si gopro

Fotograf Nunta – Mirela si Cristi (Nunta Bucuresti)
Lovitura pentru Adina Buzatu! Uite ce i s-a intamplat stilistei!
Show all

Filmari Nunti, Botezuri si alte evenimente importante din viata dumneavoastra, cu Drona DJI Phantom de la inaltimi de pana la 100m si cu GoPro Hero3 pentru filmari subacvatice si nu numai.

Lux Pentru Tine va ofera, la preturi speciale, pachete cu Fotografi si Cameramani pentru filmari nunti si botezuri. Evenimentele dumneavoastra vor fi imbracate in cea mai frumoasa poveste de dragoste. Drona aeriana DJI Phantom poate zbura pana la inaltimi de 100m si poate lua cadre speciale de la biserica sau de la restaurant.

Daca evenimentul dumneavoastra, nunta sau botez, este organizat intr-o locatie care are tavanul la o inaltime de 5m+, atunci drona este masinaria perfecta pentru a inregistra cele mai frumoase cadre din petrecere.

Filmari-Nunti-din-aer

Filmari-Nunti-din-aer

Daca evenimentul dumneavoastra este un botez, atunci GoPro Hero3 poate fi aruncat in cristelnita cu apa, unde va fi botezat copilasul. GoPro-ul va inregistra, la calitate FullHD, momentul in care copilasul este botezat, pentru ca, mai apoi, specialistii nostri sa insereze cadrele intr-un montaj de poveste in cadrul „Filmul Botezului”.

Dumneavoastra meritati cele mai bune servicii, in momentele unice din viata. Meritati calitate FullHD, discuri Blu-Ray de cea mai buna calitate, carcase din piele si tot ce inseamna servicii la superlativ.

Filmari Nunti cu drona

Filmari Nunti cu drona

V-am pregatit si cateva clipuri cu filmari nunti cu Drona DJI Phantom si cu GoPro Hero3, cat si filmari nunti fullhd cu camerele echipei „Lux Pentru Tine”. Va reamintesc faptul ca imaginile filmate cu drona aeriana si cu gopro hero3 sunt de calitate FullHD si sunt inserate in montajele „filmul nuntii” si „filmul botezului”. Toate acestea sunt puse pe discuri Blu-Ray pentru a va bucura de cea mai buna calitate.

Filmari-Nunti

Filmari-Nunti

FILMARI NUNTI FULLHD cu Drona DJI Phantom

FILMARI NUNTI FULLHD cu GoPro Hero3