Fotograf nunta, botez, cameraman si servicii foto/video

Sfaturi utile pentru coafura de sarbatori
Tendinte nunti 2014
Show all

Fotograf nunta, botez, cameraman evenimente, cameraman nunta, servicii video si foto. Acestea sunt cele mai cautate cuvinte din domeniu, pe google.

Echipa LuxPentruTine.ro (prin Luxury Media Events S.R.L.) s-a gandit sa vina in intampinarea dumneavoastra, a celor care cautati un fotograf bun, un cameraman cu experienta si un montaj de calitate, la cele mai bune preturi.

Fotografi profesionisti

Fotografi profesionisti

Preturile noastre sunt reale si corecte, pentru munca pe care o prestam. „Lux Pentru Tine” lucreaza cu cele mai inovatoare aparate de fotografiat si cu unele dintre cele mai scumpe camere video de pe piata.

De asemenea, fotografii si cameramanii nostri vin cu o experienta de peste 10 ani in domeniul „fotografii nunti, botezuri, evenimente„.

Cameraman Nunta

Cameraman Nunta

Montajul unei nunti, a unui botez, clip de prezentare sau aniversare, este tratat cu mult profesionalism. Echipa noastra lucreaza pe Apple Macintosh (mac-uri), in programe ca: Final Cut Pro X, Adobe Photoshop CS6, Cinema 4D (pentru logo-uri si text 3D), Motion 5, s.a.m.d.

Fotograf Nunta

Fotograf Nunta

Fotograf nunta – ce iti poate oferi compania noastra?

Luxury Media Events va poate oferi fotografi profesionisti la cele mai bune preturi. Aveti o lista de preturi pentru Servicii Foto aici

Cameraman nunta, botez – ce iti poate oferi compania noastra?

De asemenea, va putem oferi cameramani cu experienta in domeniul nunti, botezuri, cat si cu experienta in Televiziune. Cameramanii nostri lucreaza in ProTV, Digi24, RomaniaTV, TVR.

Fotograf nunta botez

Fotograf nunta botez

O lista completa pentru Servicii Video puteti vedea aici

Sigur vreti sa vedeti si un Portofoliu, un set de montaje, filmari si fotografii, pentru a decide daca LuxPentruTine.ro este ceea ce cautati.

Atunci puteti intra aici pentru un Portofoliu complet, cu montaje, filmat, fotografii de la nunti, botezuri si alte evenimente.

(P) Cameraman si Fotograf pentru Nunta sau Botez ati gasit? Daca nu ati gasit inca, atunci va recomandam sa vizionati cateva clipuri din portofoliul nostru foto/video, aici. Pentru preturi foto/video puteti intra aici.

Cameraman-nunta

Cameraman-nunta