Anisa și Dragoș sau „La Săndulache”

Când mergeam la concursurile măsluite ale TVR
O școală exclusiv pentru editor imagine / video
Show all

Anisa Lupu și Dragoș Săndulache sub forma "La Săndulache"

Salut! Suntem Anisa (fostă Lupu) și Dragoș Săndulache sau „La Săndulache. (Dragoș la butoane, Anisa, pe scaun, lângă mine, șterge ce nu-i convine :))))

Un cuplu perfect. De ce? Pentru că noi nu punem certurile, supărările sau situațiile jenante dintr-o relație la suflet, ci în vine-uri. Acele clipuri amuzante și scurte.

Anisa Lupu și Dragoș Săndulache sub forma "La Săndulache"

Nu suntem primii sau ultimii care fac VINE-uri, dar suntem singurii care fac asta în familie.  „Vine-ri” sunt destul de mulți și buni: BRomania, Mihai Bendeac și alții.

Eu am început de prin septembrie 2015 să mă distrez pe piața vine-urilor din România. Până am descoperit talentul actoricesc al soției mele. Ea, prezentatoare de știri, super serioasă la pupitru, foarte simpatică și amuzantă acasă. Așa că am început să gândim vine-uri doar în familie și sub numele de „La Săndulache„.

la.sandulache

Eu sunt cel care insistă să exagerăm puțin clipurile, în timp ce soția mea, Anisa, e cea care vrea să le facem cât mai autentice. Eu merg pe variante de vine-uri lungi, spre sketch, iar ea merge pe vine-uri scurte, de câteva secunde.

O să vedeți, ea câștigă de cele mai multe ori, vine-urile noastre sunt, de obicei, cu un singur ending. N-am ce să comentez și recunosc, ideile ei sunt geniale și cele mai multe inspirate din viața de zi cu zi. (asta cu ”geniale” a scris-o ea)

La Săndulache” pe Facebook, YouTube, Vimeo și Google+

Uneori, o mai bat la cap să facem un brain-storming pentru un „vine„, dar soția spune că un „vine” bun vine pur și simplu, nu se programează. Așa se face că uneori punem patru „vine-uri” pe săptămână, iar alteori doar unul. E drept, cele mai bune și cele mai apreciate sunt cele care vin imediat după un caz real.

De fapt, așa am și început. Am înregistrat-o pe soția mea în timp ce cânta în baie aceeași melodie de o jumătate de oră și am făcut un „vine” de toată frumusețea – „Nu mai sunt burlac. Când iubita cântă aceeași melodie în baie”.

Un alt „vine” spontan a fost cel din Italia- ” Când ești turist în Napoli.”

Bănuim că le-ați văzut. Dacă nu, vă așteptăm pe pagina de Facebook „La Săndulache” sau pe YouTube. Trebuie să știți doar că, în realitate, suntem și mai simpatici. Și ne iubim foarte mult. În caz că nu veți vedea asta în vine-urile noastre. 🙂

O zi bună!

P.S. Soția mea nu a șters nimic. Mi-a dictat tot. :))