Lansare SPREZZA by Dragos Sandulache

Costum ginere / Colectia 2018-2019, preturi si sfaturi
Costume de mire 2019
Costume de mire 2019 la preturi impresionant de bune
Show all

SPREZZA by Dragos Sandulache a avut marea lansare. O lansare de costume barbatesti cum nu s-a mai intalnit in Romania!

Brandul de costume al vedetelor SPREZZA by Dragos Sandulache a avut lansarea oficiala in luna aprilie, la 10 luni de la primul costum Bespoke creat.

SPREZZA by Dragos Sandulache a avut marea lansare

Spunem „Brandul Vedetelor”, pentru ca designerul Dragos Sandulache imbraca cele mai vanate persoane publice din Romania, precum Marcel Toader, Catalin Morosanu, Marius Elisei, MM Stoica, Nicolae Dica, Cezar Ouatu, Tuncay Ozturk, Florin Vasilica, Valentin Sanfira, DDY Nunes, Tudor Turcu si multi altii.

Poza de grup la lansarea SPREZZA by Dragos Sandulache. Cu Mihai Mitoseru, Oana Roman, Marius Elisei, Dinu Maxer, Marcel Toader si fiul Maximilian

Cum a ajuns la ei nu e greu de banuit, el fiind producator la Antena 1, cu o experienta de peste 13 ani in televiziune., iar sotia lui, Anisa Sandulache, este si ea jurnalist.

Lansarea SPREZZA by Dragos Sandulache, un succes

Experienta lor in media si Marketing i-a ajutat sa faca cel mai frumos eveniment de lansare cu peste 60 de vedete din Romania, printre care Roxana Ciuhulescu si sotul ei, cantareata Nico, Distinto si Ianna Novac, Florin Vaslilca si Saveta Bogdan, Gabi Toncean, Oana Roman si Mihai Mitoseru.

Punctul culminant a fost defilarea mai multor vedete masculine, in premiera, imbracate in costume bespoke SPREZZA by Dragos Sandulache, facute la comanda, suta la suta de mana. Evenimentul a purtat si amprenta Oanei Roman, care se stie ca este cel mai bun PR si organizator de evenimente din Romania.

SPREZZA by Dragos Sandulache interviu Prima TV

NU e greu de imaginat de ce lansarea a avut ecou in toata presa din Romania. Vizualizati doar momentul in care Marcel Toader a defilat, in premiera, pe scena, alaturi de fiul sau Maximilian Toader, in varsta de 21 de ani, imbracati in tinutele SPREZZA by Dragos Sandulache. Tata si Fiul pe aceeasi scena.

SPREZZA by Dragos Sandulache a avut marea lansare

Apoi a facut senzatie Marius Elisei, sotul Oanei Roman, care a visat de mic sa fie model, iar odata cu lansarea brandului SPREZZA BY DRAGOS SANDULACHE, s-a indeplinit un vis.

Marius Elisei la SPREZZA by Dragos Sandulache

SPREZZA by Dragos Sandulache cu Stefan Burdea, Augustin Matei si Dorin Chitiba

Nici designerul Dragos Sandulache, nici sotia acestuia, Anisa Sandulache, nu au banuit ca sotul Oanei Roman visa sa defileze pe o scena inca de cand era copil. Asa ca, fara sa stie, au indeplinit si cateva vise ale vedetelor, spre deliciul presei care a fost prezenta la eveniment.

Nico la lansarea SPREZZA by Dragos Sandulache

Campionul Kempo si MMA Marius Tita a defilat si el intr-un costum stralucitor la propriu. De altfel, atunci cand a purtat prima data in viata lui un costum, a fost unul cu semnatura designerului Dragos Sandulache.

O tinuta indrazneata a purtat si cantaretul Dinu Maxer, care a defilat si el, pentru prima data in viata lui pe o scena.

Senzatie a facut si Mihai Mitoseru, care a fost maestrul microfonului, imbracat intr-o redingota SPREZZA by Dragos Sandulache.

SPREZZA by Dragos Sandulache cu Anisa Sandulache si Mihai Mitoseru

A fost prima redingota pe care a imbracat-o si a promis ca la nunta si la botez, atunci cand va fi momentul, va purta un costum cu redingota, facut bespoke, suta la suta de mana, de creatorul Dragos Sandulache, cu care a lucrat in trecut la mai multe productii TV din cadrul Antena 1. Cei doi au ramas si buni prieteni, nu doar colaboratori.

SPREZZA by Dragos Sandulache a avut marea lansare

Defilarea vedetelor masculine, pentru SPREZZA by Dragos Sandulache, s-a facut pe acorduri de vioara, intr-o atmosfera clasica, sub bagheta cantaretei Alice Badea.

Vedetele au pasit pe scena cu pantofi creati de designerul Stefan Burdea, cel mai bun din Romania, iar cei prezenti la eveniment au putut admira ceasuri unicat by Augustin Matei, singurul designer de ceasuri de la noi din tara, cu care brandul de costume la comanda SPREZZA by Dragos Sandulache a inceput o frumoasa colaboare.

SPREZZA by Dragos Sandulache cu pantofi Stefan Burdea si ceasuri Augustin Matei

S-au fumat cele mai fine trabucuri de lux aduse de unicul importator in Romania, Dorin Chitiba (Trabucuri Premium). S-a creat o atmosfera din care nu iti venea sa te mai rupi.

Probabil stiti cu totii Ballroom Park, una dintre cele mai frumoase localuri de evenimente din Bucuresti. Cu piscina, lux si opulenta. De la un astfel de eveniment nu puteau lipsi cele mai bune vinuri (Crama Rotenberg) si, evident, un sommelier: Florentin Picu.

SPREZZA by Dragos Sandulache a avut marea lansare

Chiar daca nu prea le-a stat gandul la mancare, invitatii si-au bucurat si papilele gustative, cu mancare de la One Life Events.

Familia Dragos si Anisa Sandulache a stralucit si ea pe scena. Vizibil emotionati, cei doi soti au vorbit despre afacerea lor de famillie si cum au reusit in niciun an de zile sa creeze un univers al barbatilor in ceea ce priveste tinutele unice pe care le creeaza si la care ravnesc atatia gentlemani.

Secretele SPREZZA by Dragos Sandulache, brandul vedetelor

Iubirea, armonia din familie si curajul de a-ti indeplini un vis sunt secretele celor doi. Dragos Sandulache a purtat o tinuta indrazneata creata de el, puternic accesorizata, la care a lucrat mai multe saptamani, iar sotia lui o rochie spectaculoasa creata de Fashion By Laina, care o imbraca la toate evenimentele mondene la care cei doi participa.

Designerul Dragos Sandulache isi traieste visul cu fiecare costum croit. Pasionat de mic de haine si croitorie, sotia l-a incurajat sa faca ce stie el mai bine. Sa se imbrace bine, sa invete si alti barbati sa poarte un costum de calitate si sa faca bani din asta.

Asa a facut Dragos Sandulache cursuri de design si croitorie, a renuntat la televiziune si a inceput aceasta afacere cu foarte multa dragoste si speranta.

O afacere pe care cei doi spera sa o lase mostenire copiilor, nepotilor si stranepotilor lor, care sa o duca mai departe cu aceeasi dragoste de frumos.