Cele mai frumoase locatii pentru Sedinta FOTO de Nunta

VIDEO NUNTA / Cea mai originala interpretare a melodiei Hallelujah
MAI 2014: Targ de Nunti in Bucuresti
Show all

Cu ce ramai in urma celui mai important eveniment din viata ta? Cu amintirile… dar stim cu totii ca si ele vor mai fi date uitarii, cu timpul. Asa ca, in final, ne alegem cu amintirile materializate… adica fotografiile si filmarea.

Tocmai de aceea este important sa aveti o sedinta foto organizata bine, fotografii de calitate, facute de specialisti pe masura, dar sa si alegeti o locatie care sa puna in valoare fotografiile voastre.

(P) SPREZZA by Dragos Sandulache vine in intampinarea barbatilor care isi cauta un simplu costum sau a celor care se casatoresc si isi cauta un costum de mire. Un costum de mire la comanda, din cele mai fine materiale.

Lux Pentru Tine va ofera cei mai apreciati fotografi activi in media si vine cu o serie de 5 recomandari pentru locatii de top.

Pentru ca se apropie sezonul cald, o sa includ si locatii in aer liber.

As dori, insa, sa incep cu o locatie regala, cu un palat aflat chiar in centrul capitalei.

SEDINTA FOTO la Palatul Sutu

1. Palatul Sutu, situat exact la Piata Universitatii este „reteta secreta” pentru fotografii de vis. Un mediu regal, select, elegant, bine intretinut. Pe scari pot iesi niste fotografii deosebite, artistice, care sa va puna in valoare. Tot acolo se poate filma „povestea” voastra, coborand discret pe scarile impunatoare, intalnindu-va, etc… voi stabiliti sirul povestii.

Sedinta Foto Palatul Sutu

Sedinta Foto Palatul Sutu

Atentie, insa! Trebuie sa sunati din timp, sa faceti programare!

SEDINTA FOTO la Palatul Mogosoaia

2. Palatul Mogosoaia. Timp sa aveti, pentru ca suprafata pe care puteti face fotografiile de nunta este imensa! Puteti opta atat pentru curtea palatului, cat si pentru interior. Daca aveti timp, alegeti-le pe amandoua! Daca si anotimpul in care va uniti destinele este unul cald, prin de flori si verdeata, atunci decorul este complet. Totusi, indiferent de sezon, aveti numeroase colturi in care sa va fotografiati si sa va amintiti cu placere.

Sedinta Foto Palatul Mogosoaia

Sedinta Foto Palatul Mogosoaia

SEDINTA FOTO la 18 by The Embassy

3. Sedinta foto la inaltime. Alegeti una dintre cele mai inalte cladiri din capitala! Un exemplu ar fi 18 by The Embassy. Pe langa faptul ca se poate vedea Bucurestiul de la inaltime, daca aveti un fotograf inspirat, poate scoate cadre de revista din sedinta foto. In plus, este o locatie pe care nu am intalnit-o des la sedintele foto pentru nunta. Iata, asadar, cum puteti fi si speciali!

SEDINTA FOTO pe Calea Victoriei

4. Calea Victoriei. Destul de aglomerata si populata acum, ce-i drept, dar daca aveti putina rabdare, atat voi, cat si fotograful, va puteti bucura de amintiri unice. Incercati sa faceti o revenire in timp, sa va aduceti aminte ce loc de promenada minunat era pe vremuri. Daca nu erati inca nascuti sau daca nu va amintiti, dati un search pe Google! Imaginati-va ca puteti recrea acea atmosfera in fotografiile voastre!

SEDINTA FOTO la un centru de echitatie

5. Centru de echitatie. Sunt numeroase astfel de centre in apropierea Bucurestiului, iar daca vreti sa recreati povestea cu printul pe cal alb, acesta este locul perfect pentru voi! Va puteti costuma chiar special pentru aceasta sedinta foto. Cum ar fi sa te fure printul sarmant, pe calul alb? Am vazut o astfel de transpunere si rezultatul mi-a incantat ochii, asa ca va recomand.

Daca ati facut sedinta foto de nunta intr-o locatie deosebita sau aveti vreo idee nemaintalnita, dati-ne de veste printr-un comentariu!

Sedinta Foto la Hotel Marshal

Sedinta Foto la Hotel Marshal

Sedinta Foto la Palatul Mogosoaia2

Sedinta Foto la Palatul Mogosoaia2

Sedinta Foto la Palatul Mogosoaia

Sedinta Foto la Palatul Mogosoaia