Magazin

Accesorii bărbați
Broșă bărbătească sub forma unei coroane
10 iunie 2016
Sacouri bărbați
Sacouri bărbați – Catifea
16 iunie 2016
Show all

Broșa bărbătească de tip pană – Sprezzatura

90,00 lei


Broșa bărbătească de tip pană este printre cele mai căutate broșe bărbătești. În articolul anterior, v-am spus că există mai multe stiluri de design ale broșelor secolului XX. Acei domni care vor să cumpere ce e mai bun pe piață, cu siguranță știu că dacă e cel mai bun de pe piață nu trebuie să fie neapărat și cel mai scump. Așa că, noi vă îndrumăm atenția spre ugomen.ro, singurul site cu accesorii bărbătești din România.

Stoc epuizat

Descriere

Broșa bărbătească de tip pană este printre cele mai căutate broșe bărbătești. În articolul anterior, v-am spus că există mai multe stiluri de design ale broșelor secolului XX.

Am sa continui lista cu:

  • New Look: Stilul New Look a apărut la scurt timp după încheierea celui de-al doilea război mondial. Bijuteriile (accesoriile bărbătești) New Look aveau linii mai curate, perle și pietre îndrăznețe.
  • Mod și Hippie: Stilurile Mod și Hippie erau extrem de populare între anii ’60 și ’70. Bijuteriile (accesoriile bărbătești) Mod tindeau către forme geometrice și culori primare. Bijuteriile Hippie erau în general cu pietre în ton „pământ”, metale naturale și lemn de culoare caldă.
  • New Wave: Moda New Wave a apărut undeva spre sfârșitul anilor ’70 și începutul anilor ’80. Bijuteriile (accesoriile bărbătești) New Wave erau caracterizate printr-un interes crescut în plasticuri, culori neon și design-uri mari și îndrăznețe.

Acei domni care vor să cumpere ce e mai bun pe piață, cu siguranță știu că dacă e cel mai bun de pe piață nu trebuie să fie neapărat și cel mai scump. Așa că, noi vă îndrumăm atenția spre ugomen.ro, singurul site cu accesorii bărbătești din România.

Broșa

Broșa pană

Broșa bărbătească de tip pană este printre cele mai cumpărate broșe

Broșe și pin-uri au fost făcute din diferite materiale. Tabelul de mai jos conține descrierea unora dintre materiale cele mai folosite în fabricarea pieselor, împreună cu informații despre prețurile unora dintre materiale.

  • Metale: O varietate largă de materiale au fost folosite în producție de broșe și pin-uri. Argint sterling și fir de aur sunt materiale comune, folosite în fabricarea broșelor bărbătești. Pin-urile și broșele care sunt placate cu aur, au tendința de a fi de patru-cinci ori mai scumpe decât celelalte broșe bărbătești.
  • Plastic: Plasticurile cum ar fi Bakelite și Lucite sunt folosite la scară largă în producție de bijuterii începând cu 1920. Pin-urile făcute după 1970 au tendința de a fi din alte plasticuri care sunt mai durabile și rezistente la rupere, plus că au o rezistență mai mare la pierderi de culoare.
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Broșa bărbătească de tip pană – Sprezzatura”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *