Magazin

Broșă bărbați pentru cele mai speciale ținute
10 iunie 2016
Broșa bărbătească de tip pană – Sprezzatura
10 iunie 2016
Show all
Accesorii bărbați
Accesorii bărbați

Broșă bărbătească sub forma unei coroane

90,00 lei


BROȘA BĂRBĂTEASCĂ poate fi purtată alături de alte accesorii bărbătești, cum ar fi acul de cravată (dacă purtați cravată), ceas de buzunar cu lanț (dacă purtați vestă), butoni (poate de tip skeleton) sau batiste colorate. Broșă de tip coroană pentru adevărații regi ai modei sau ai eleganței. Dacă vreți o broșă bărbătească specială, cu care să dați gata oamenii prezenți la eveniment, atunci broșa de tip coroană este perfectă pentru dumneavoastră!

Stoc epuizat

Descriere

Broșă de tip coroană pentru adevărații regi ai modei sau ai eleganței. Dacă vreți o broșă bărbătească specială, cu care să dați gata oamenii prezenți la eveniment, atunci broșa de tip coroană este perfectă pentru dumneavoastră!

Broșă bărbătească pentru bărbați eleganți și sofisticați, sau pentru bărbații lui 2016. Se știe din 2015 ca anul acesta se poartă accesoriile bărbătești mai mult ca oricând

Broșele sunt din ce în ce mai căutate pe piața de la noi. Bărbații apreciază broșele în 2016 și se poartă ca și cireașa de pe tort a unei ținute speciale.

Accesorii bărbătești - broșă bărbătească

BROȘA BĂRBĂTEASCĂ poate fi purtată alături de alte accesorii bărbătești, cum ar fi acul de cravată (dacă purtați cravată), ceas de buzunar cu lanț (dacă purtați vestă), butoni (poate de tip skeleton) sau batiste colorate.

Broșele bărbătești sunt accesoriile cu care veți înfrumuseța o ținută specială, fie ea propria nuntă sau un eveniment obișnuit. Gentlemanii anului 2016 poartă accesoriile bărbătești ca și cum poartă cămașa.

Accesoriile bărbătești sunt un must-have, iar accesoriul de tip coroană este regina balului întotdeauna.

Sunt sigur că știați că accesoriile bărbătești de tipul broșelor sunt extrem de colecționabile. Colecționari din toată lumea caută broșe vechi, chiar antice, care se vând cu zeci sau chiar sute de mii de dolari americani.

Mai jos am să detaliem marile mișcări de design ale secolului XX:

  • Edwardian: Începând cu 1830 și până în 1910, Era Edwardiană a adoptat și a modernizat mai vechile mode Victoriene. Piese din această eră erau făcute manual, în general. Perle, pietre și pin-uri erau foarte populare în vremea aceasta.
  • Art Nouveau: Design-urile Art Nouveau erau incredibil de populare între 1890 și 1910. Aceste design-uri erau caracterizate prin linii lungi și curbate care își schimbau, brusc, direcția.
  • Art Deco: Stilurile Art Deco erau foarte populare în 1920, până în 1940. Aceste design-uri erau inspirate din stilurile Art Nouveau dar aveau linii mai drepte și mai curate. Design-uri geometrice, florale și siluete feminine erau adesea folosite în pinurile Art Deco cât și în broșe.
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Broșă bărbătească sub forma unei coroane”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *