Magazin

Accesorii bărbați
Broșă bărbătească sub forma unei coroane
10 iunie 2016
Show all

Broșă bărbați pentru cele mai speciale ținute

90,00 lei


Broșă pentru bărbați sofiticați și UGOiști. Broșele sunt printre cele mai purtate accesorii bărbătești în 2016.

Stoc epuizat

Descriere

Broșă pentru bărbați sofiticați și UGOiști. Broșele sunt printre cele mai purtate accesorii bărbătești în 2016.

Broșă UGOistă. Din ce în ce mai mulți bărbați vor să iasă în evidență la eveniment, iar și mai mulți încearcă să atingă statutul de gentlemeni.

Broșele sunt piesele de rezistență dintr-o ținută specială, un fel de cireașa de pe tort. Broșele pot fi combinate și cu alte accesorii pentru bărbați, cum ar fi:

  • ace de cravată (dacă purtați cravată, desigur)
  • butoni pentru cămașă
  • batiste colorate
  • ceas de buzunar cu lanț

Stilul masculin se dobândește greu, nu e de mirare că vedem o mare de bărbați din ce în ce mai colorați. Încearcă să iasă în evidență, dar ce trebuie reținut este că putem ieși în evidență cu bun gust, nu prin culori stridente.

brosa barbati

Accesorii bărbăteștiBroșă UGOistă

Broșele bărbătești sunt foarte apreciate de cititorii noștri, iar UGO reușește să aducă cele mai originale accesorii bărbătești de pe piața din România.

Broșele sunt accesorii care mai mereu sunt decorate cu pietre semiprețioase și vin în nenumărate forme. Știați că cele mai vechi broșe descoperite sunt din Era Bronzului? Și cum moda broșelor s-a schimbat destul de rapid de-a lungul anilor, broșele au rămas indicatoare cronologice. Multe broșe europene găsite în arheologie, sunt de obicei descrise prin cuvântul latin „fibula”.

‘Fibula’ era folosită de romani, greci și de poporul german de la începutul Erei Bronzului. Aceste BROȘE străvechi sunt foarte apreciate de către colecționarii de pretutindeni și pentru că sunt foarte bine păstrate.

Nu veți da niciodată greș cu o broșă de calitate, bine făcută și bine acompaniată de celelalte accesorii pe care le alegeți să le purtați în seara evenimentului. Broșele pe care le găsiți la UGO sunt și pentru cei mai sofisticați și pretențioși gentlemeni din țară. Broșele sunt create mai ales pentru cei ce se îmbracă sprezzatura.

brosa blazon regal3

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Broșă bărbați pentru cele mai speciale ținute”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *