Maraton de slabit pentru miri si mirese la Targul de Nunti din acest weekend, de la Romexpo

Tortul bunicii, la nunta ta! Afla cum!
Nicolas Cage a fost imbracat pe nevazute de Adina Buzatu!
Show all

Maraton de slabit pentru miri si mirese la Targul de Nunti din acest weekend, de la Romexpo

Maraton de slabit pentru miri si mirese. Ideea inedita au avut-o organizatorii unui targ de nunti din Capitala, Targul de Nunti Ghidul Miresei 2014 de la Romexpo.

Viitorii miri si mirese au inceput sa-si puna sangele in miscare, pentru ca toata lumea stie ca trebuie sa ai sange in vene pentru a face marele pas.

Ideea inedita a venit din partea organizatorilor targului de nunti de la Romexpo, care se desfasoara in weekend-ul acesta.

targul de nunti ghidul miresei 2014 romexpo - maraton pentru miri si mirese

targul de nunti ghidul miresei 2014 romexpo

„Ne-am gandit ca trebuie sa venim cu o idee inedita. Ne-a venit ideea cu concursul de slabit. La Targul de Nunti Ghidul Miresei de la Romexpo vor fi demonstratii pe scena unde viitorii miri si mirese vor invata cele mai bune tehnici de a slabi.” a declarat Maria Calinescu, organizator Targul de Nunti Ghidul Miresei 2014 de la Romexpo.

Maraton de slabit pentru miri si mirese la Targul de Nunti din acest weekend, de la Romexpo

„Maratonul va dura sase saptamani, va fi structurat in trei etape cu trei tipuri de antrenament.” spune unul dintre antrenorii din acest weekend.

La sfarsitul acestor sase saptamani, recompensa va fi pe masura, mirii si miresele vor primi fiecare cate o tinuta.

De obicei, barbatii fug DE casatorie, aici vor trebui sa fuga PENTRU casatorie. 🙂

Asadar, daca aveti liber in acest weekend, Targul de Nunti Ghidul Miresei va asteapta. Targul va fi deschis de pe 21 pana pe 23 februarie 2014.

Program Targ de Nunti 21-23 februarie 2014 Romexpo:

Vineri: 10:00-20:00, Sambata: 10:00-20:00, Duminica: 10:00-18:00.

Duminica, 23 februarie 2014, va avea loc extragerea finala pentru premiile oferite la tombola Ghidul Miresei de la targ, in valoare de peste 10.000 de euro, cat si cele oferite prin intermediul editiei 21 a Revistei Ghidul Miresei, in valoare de 2500 de euro.

Casa de piatra!