Nunta la Casa Armatei (CCA) / Meniu, Preturi, Pareri

Rolul nasilor la cununie si la botez
Nunta de altadata / Cum petreceau odinioara

Dupa parerea mea, o nunta organizata la Casa Armatei (CCA) poate fi foarte frumoasa si va poate aduce mai multi bani in buzunarul noii intemeiate familii, fata de o nunta organizata la Ambasad’Or, sau Marshal, sa zicem. Mai jos am sa va spun si cat de ieftin poate fi un meniu de nunta la Casa Armatei.

Pentru cei ce nu stiu, Casa Centrala a Armatei este situata in centrul Bucurestiului, aproape de Universitate.

Casa Centrala a Armatei, cunoscuta si ca Cercul Militar National, a fost construit in 1912 pe locul fostei Manastiri Sarindari.

(P) SPREZZA by Dragos Sandulache vine in intampinarea barbatilor care isi cauta un simplu costum sau a celor care se casatoresc si isi cauta un costum de mire. Un costum de mire la comanda, din cele mai fine materiale.

Aceasta capodopera neo-clasica a fost construita de arhitectul roman Dimitrie Maimaroiu pentru a gazdui diferite evenimente sociale, culturale si educationale ale armatei romane.

Accesorii barbati-brose-cravate-UGO

Nunta la Casa Armatei (CCA) / Meniu, Preturi, Pareri

Si astazi se mai organizeaza inca petreceri si seri festive (nunti, botezuri, aniversari) in marile sali de bal ale palatului. Etajul este alocat bibliotecii nationale a armatei, cateva birouri pentru ofiteri si inca o sala pentru evenimente organizate de catre ofiteri din MApN. Doar o parte a cladirii este deschisa publicului, insa superba terasa este accesibila tuturor.

Restaurant Casa Armatei

Noi am facut petrecerea de cununie la Casa Armatei si a iesit superb. Am dat un avans de 1.000 ron atunci cand ne-am hotarat sa semnam contractul. Meniul a costat 140 RON si au incaput 50 de persoane intr-un sfert din sala mare, de la parter. Cred ca lejer intrau 200 de persoane.

Cum vi se pare 140 ron? Foarte ieftin, asa-i? Ganditi-va ca mai toate meniurile restaurantelor decente din Bucuresti, sar de 50 de euro.

Sincer, noi pe anul 2014 n-am auzit pe nimeni care sa organizeze nunta si sa fie meniul sub 80 de euro. Poate nu sunt singurul…

Anisa si Dragos Sandulache la Casa Armatei

Meniul de nunta la 140 ron a fost mai mult decat perfect la Casa Armatei. „Cireasa de pe tort” a constat in profiterolul oferit la final.

Am avut trei feluri de mancare:

  • aperitiv
  • sarmale cu mamaliguta
  • peste cu cartofi la cuptor
  • profiterol si tortul (cumparat de noi, separat) de la 12 noaptea

Adresa Casa Armatei: Strada Constantin Mile, Numărul 1, București. Cod Poștal: 010141.

  • Contact săli (cele care țin de MApN): Jipa este domnul care se ocupă de administrarea sălii. Număr de telefon: 0720 964 697.
  • Contact meniuri (cele care țin de MApN): Moroșanu este domnul care se ocupă de meniuri. Meniurile vin în patru variante. Număr de telefon: 0744 676 717.
  • Contact ornamente florale (cei cu care lucrează Casa Armatei): Maria este doamna care se ocupă de ornamentele florale. Număr de telefon: 0722 385 688.
  • Contact orchestra CCA: Stelian Ungureanu este șeful orchestrei de la sălile armatei. Număr de telefon: 0723 153 628.

Ce parere aveti? Au mai crescut preturile? Ati facut si voi petrecerea de nunta sau botez la Casa Armatei? Lasati-ne gandurile voastre, mai jos, la comentarii!