Portofoliu

Portofoliu Nunti si Botezuri Lux Pentru Tine. Pentru preturi puteti accesa categoria servicii foto si video. Va stam la dispozitie 24/24.

Servicii Foto profesionale oferite de “La Săndulache Media“. Fotografii de Nunti si Botezuri, ai firmei noastre, au experienta de peste 10 ani in domeniu. Fotografia este pasiunea de a comunica altei persoane emotiile generate de un “moment magic”.

Fotografia de nunta este una din cele mai de pret amintiri si se spune ca ”face cat o mie de cuvinte”, iar acestea sunt premisele esentiale in alegerea fotografului nostru la nunta dumneavoastra.

Alegerea fotografului de nunta este una din provocarile viitorilor miri. Fotografia de nunta nu presupune doar cateva poze de cuplu, cu taiatul tortului, poze cu familia si prietenii sau prinderea buchetului.

Servicii Foto Profesionale / Fotograf Nunta si Botez Bucuresti / Portofoliu Nunti si Botezuri

Fotograful de nunta trebuie sa surprinda starea de spirit, iubirea, magia, si detaliile de ziua ta speciala. Un fotograf nunta mediu, va face fotografii de ziua ta, dar un fotograf nunta bun va fi capabil sa capteze fiecare moment special, pe care il vei retrai ori de cate ori vei viziona fotografiile realizate. Foto de LUX!

Fotografia de nunta este o arta, care se perfectioneaza cu timpul, acumuland experienta si cunostinte, pe care fotograful echipei noaste le-a dobandit.

Facem fotografia de nunta cu multa pasiune, imaginatie, creativitate, iar seriozitatea si profesionalismul caracterizeaza echipa noastra. Portofoliul nostru este cartea noastra de vizita. Nu uitati, nunta este unica, iar fotograful de nunta trebuie sa surprinda emotia nuntii!

In prezent realizam fotografii pentru: nunti / botezuri / petreceri private firme corporate / majorate / baluri de absolvire / aniversari / serbari scolare / ceremonii sfarsit de an scolar / familie / nou nascuti / evenimente gradinita / produs / expozitii si targuri / imobile / design interior si exterior. Puteti accesa oricand site-urile noastre de Portofoliu Nunti si Botezuri, disponibile pe Vimeo si Google+.

Portofoliu Nunti si Botezuri

Portofoliu Nunti si Botezuri

Acestea sunt principalele tipuri de servicii de fotografie care pot fi comandate, fiind valabile  in Bucuresti, in tara si in strainatate. Ne puteti contacta la numerele de telefon: 0769.55.55.11.

Servicii video nunta, botez, aniversari sau alte evenimente. Cameramani profesionisti dotati cu aparatura video de ultima generatie FullHD. Livrarea filmarilor se face pe DVD sau Blu-Ray si pe carcase personalizate din piele.

Filmari Nunti, Botezuri cu drona, din aer, sau cu gopro pentru filmari subacvatice. Fotograf Nunta/Botez cu peste zece ani experienta in domeniul evenimentelor de tip nunti si botezuri. Va stam la dispozitie pentru orice fel de intrebari, 24/24.

Servicii Video / Cameraman Nunta, Fotograf Nunta, Editare Imagine Nunti si Botezuri / Portofoliu Nunti si Botezuri

Calitatea serviciilor noastre este ireprosabila si se poate vedea accesand clipurile din categoria portofoliu sau intrand pe canalul nostru vimeo. Pentru mai multe detalii va rugam apelati: 0769.55.55.11.

Preturile pentru pachetele de cameraman nunta sunt usor negociabile in functie de locatie, durata si data evenimentului.

Pe langa toate acestea, folosind programe de prelucrare grafica a imaginilor, echipa noastra de editare imagine/video va ofera si urmatoarele servicii:

  1. redimensionare imagini
  2. reglare tonalitati culori pe imagini
  3. reglare luminiozitate imagini
  4. reglare contrast imagini
  5. realizare corecturi la nivel de imagine
  6. realizare imbunatatiri calitative
  7. realizare restaurare si refaceri imagine
  8. formatare imagini
  9. salvare imagini

Pe langa aceste ajustari primare, se pot realiza diverse colaje sau trucaje fotografice, cat si alte prelucrari avansate de imagine, precum: corectie de perspectiva, corectie de culoare, eliminare sau adaugare de elemente din fotografie.