Restaurante Nunti Bucuresti 2014 / Lista de LUX

Piata de LUX din Romania
Botez cu interdictii in Arabia Saudita! 50 de prenume interzise de lideri

Cat de important este pentru voi locatia aleasa pentru eveniment? Presupunem ca foarte importanta. Organizarea si Locatia sunt foarte importante pentru reusita unei nunti, sau a unui botez, mai ales daca vreti sa fie de LUX. Mai jos, va propunem cateva restaurante de lux din Bucuresti:

Restaurante Nunti Bucuresti 2014

RESTAURANT SALON TRAIAN: o locatie inaugurata in septembrie 2008, amplasata intr-o constructie ultramoderna.

Dispune de o suprafata de aproximativ 350 mp, finisari si decoratiuni interioare moderne, mobilier deosebit, bucatarie si bar cu dotari complete, instalatie audio profesionala, echipament de lumini si efecte speciale (generator de fum, lasere, generator balonase).

LOCATIA se poate inchiria pentru evenimente deosebite: nunti, botezuri, petreceri, evenimente speciale, cu o capacitate de pana la 180 de persoane.

Accesul se face usor, locatia fiind amplasata in spatele Pietei Traian. Cladirea dispune atat de parcare exterioara cat si de parcare subterana cu lift.

Restaurante Nunti Bucuresti 2014 / LISTA de LUX

Restaurante Nunti Bucuresti 2014 / LISTA de LUX

Restaurante de LUX pentru petrecerea de nunta / Restaurante Nunti Bucuresti 2014

RESTAURANT CLUB GLADIATORI: este potrivit nuntilor cu iz clasic ori medieval, avand un decor original al salii, un spatiu ce creeaza o atmosfera intima si duce cu gandul in alte timpuri.

Scuturile de pe pereti si restul decorului poate fi completat de aranjamente florale masive din fier forjat si huse pentru mese si scaune adecvate, creand un ansamblu unic pe care cu greu il regasesti in alte localuri.

Spatiul este suficient si incapator pentru toti invitatii, sonoritatea buna si atmosfera ce te impinge la distractie.

locatii bucuresti pentru nunta botez luxpentrutine.ro4

locatii bucuresti pentru nunta botez luxpentrutine.ro4

RESTAURANT BOLTA RECE: o locatie cu o arhitectura futurista, deosebit de moderna si totodata eleganta, cu un decor original, cu saloane spatioase si detalii ce te duc cu gandul la marile petreceri ale celebritatilor.

CENTRUL ARCADE EVENTS: pentru ca o ambianta perfecta asigura succesul fiecarei petreceri, Centrul Arcade Events asigura un spatiu ideal si o echipa profesionista ca partener in organizarea nuntilor atat indoor cat si outdoor.

Prin decorul de lux, spatiul deosebit de generos si arhitectura accesibila Arcade Events devine spatiul in care puteti organiza orice gen de nunta doriti, atat in interior cat si in aer liber. Pentru Arcade Events, fiecare detaliu castiga importanta.

ARISTOCRAT EVENTS HALL este special conceput pentru momentele speciale din viata oamenilor, asa cum este si nunta.

Arhitectura deosebita, un proiect de design de exceptie si finisajele la cele mai inalte standarde de calitate impreuna cu echipa proprie de profesionisti vor transforma nunta intr-un vis.

Prezinta un spatiu generos, amenajat in stil modern, plin de originalitate, forme, lumini si contraste.

Ce parere aveti? Putem continua discutia mai jos, la comentarii.