Cum iti alegi rochia de mireasa in 2014?

Tendinte nunti 2014
Legenda mosului cel rumen in obraji, Mos Craciun
Show all

Cum iti alegi rochia de mireasa in 2014?

De vis… asa isi doreste sa arate orice mireasa. Pentru asta, insa, nu este suficient sa ochiti o rochie si sa spuneti „Gata! Asta e a mea!”.

Oricat v-ar placea un model, trebuie sa tineti cont de forma corpului dumneavoastra. Din pacate, o silueta rubensiana nu va arata prea bine intr-o rochie de mireasa foarte mulata, care „dezvaluie” toate formele.

Rochie de mireasa

Rochie de mireasa

Asta nu inseamna ca miresele mai putin slabe nu vor arata apetisant. Important este sa fie o concordanta intre silueta dumneavoastra si rochia de mireasa.

Ca sa intelegeti mai bine, voi detalia principalele forme ale corpului si rochiile care li se potrivesc.

Rochie de mireasa simpla

Clepsidra – silueta cu forme, mai exact: sani si solduri. Ca sa va dati seama mai bine, ganditi-va la Marylin Monroe sau Christina Hndrix. Daca talia este una subtirica, puneti-o in valoare printr-o rochie de mireasa simpla, dar mulata.

Triunghiul (sau para) – acest tip de silueta este descris de talia subire, bustul mic si soldurile late. Despre aceste femei se spune ca sunt foarte fertile datorita formei corpului.

Ca exemplu, Jennifer Lopez. Posteriorul generos este cunoscut de intreaga planeta, iar faptul ca are sanii mici nu o impiedica sa fie sexy.

Rochii de mireasa 2014

Rochii de mireasa 2014

Dat fiind atuurile acestei siluete, puteti opta pentru o rochie de mireasa care sa puna in evidenta talia subtire si solduri. Un exemplu ar fi rochia care se muleaza pana sub posterior si se continua cu modelul printesa.

Rigla – daca te uiti de la departare, nu vei distinge talia. Si asta pentru ca aceasta conformatie este una dreapta de la sani pana la solduri.

Ca exemple, Madonna sau Jeniffer Garrdner. Ele au reusit, insa, sa arate extrem de sexy. Si asta pentru ca au avut mare grijade aspectul fizic si si-au modelat corpul prin mult sport si prin alimentatie sanatoasa.

In aceasta situatie, puteti opta pentru o rochie de mireasa mai voluminoasa in partea de jos, cu corset chiar, care sa creeze iluzia unei talii mai pronuntate.

Rochie de mireasa 2014

Rochie de mireasa 2014

Diamantul – in aceasta situatie, talia este mai mare decat sanii si posteriorul. Aceasta „silueta” este intalnita deseori dupa una sau mai multe nasteri sau poate fi chiar o mostenire din familie.

Chiar si daca aveti o astfel de forma a corpului, puteti arata armonios daca va lucrati corpul cu mare atentie, sub indrumarea unui specialist. In acest caz, trebuie sa renuntati la o rochie de mireasa incarcata si la corsete din dantela transparenta. Nu vor face decat sa va evidentieze defectele.

Este indicat sa optati pentru o rochie de mireasa simpla, care sa cada lejer imediat de sub bust. Ati putea incerca si o rochie de mireasa in forma literei A.

Mult succes si nu uitati sa va puneti in valoare!