Rolul parintilor la nunta

Top Hotels in Bucharest / Hoteluri de lux in Bucuresti
Cele mai cerute operatii estetice / Romania, in topul operatiilor estetice
Show all

Parintii au cele mai bune intentii, vor sa ajute, dar ajung sa incerce sa organizeze nunta perfecta… pentru ei. Fie nu au avut-o pe a lor asa cum au dorit, fie din prea multa dragoste, isi doresc sa se implice… mai mult decat e cazul.

Astfel, cel mai bine este sa va ajute doar cu sfaturi, daca vreti sa le ascultati. Atentie! Si daca vor sa contribuie cu bani, nu le permiteti sa va impuna nimic! Este nunta voastra si aveti dreptul sa o organizati asa cum ati visat.

Marea dilema: cum le spui?

Cel mai probabil, deja prevezi suparari, certuri, plansete, insa scapa de aceasta temere si taie-le avantul inca de la inceput! Nu degeaba umbla vorba ca daca le dai un deget, iti vor lua toata mana.

In momentul in care parintii tai sau parintii lui iau decizii de capul lor, fara sa va consulte si mai ales. Daca nu corespund dorintelor voastre, explicati-le calm si diplomat ca daca aveti nevoie de sfatul lor, il veti cere.

Rolul parintilor la nunta

Rolul parintilor la nunta

Aminteste-ti ca este nunta voastra, nu a parintilor! Tot ce trebuie sa faca ei in acea zi speciala este sa se bucure pentru voi, nu sa traiasca prin voi nunta pe care ei nu au reusit sa o aiba.

Cum iti sarbatoresti parintii in ziua nuntii?

Chiar daca nu le permiteti sa se implice mai mult decat este cazul in organizare, aveti grija sa le multumiti des pentru tot sprijinul, pentru ca va sunt alaturi si nu uitati sa le spuneti cat de importanta este parerea lor.

Astfel, se vor supara mai putin, pentru ca de suparat tot se vor supara, fie ca va vor spune, fie ca nu.

Inca un aspect foarte important: ganditi-va ce conteaza mai mult pentru voi! Sa aveti nunta perfecta sau sa nu platiti nimic? Sa va ciondaniti cu parintii sau sa acceptati unele compromisuri?

Trebuie sa aveti in vedere ca, daca vor plati ei tot, vor avea pretentia sa faceti cum zic ei, asa ca cel mai bine ar fi sa nu ii lasati sa suporte ei cheltuielile.

Si daca nu va intelegeti cu vorba buna, exista si varianta mai putin eleganta, care nu rezolva problema decat pentru moment: ziceti ca ei si faceti ca voi.

Rolul parintilor la nunta

Fotograf nunta

Fotograf nunta

De exemplu, mergeti si achitati avansul fara stirea lor sau platiti florile, buchetele si aranjamentele de pe mese. Cand vor afla, va fi prea tarziu si nu vor mai avea ce face.

Stiu, e greu, dar sunt sigura ca va veti descurca.

La voi cum stau lucrurile? Cat de tare vor parintii sa se implice in organizarea nuntii? Cum veti proceda?