Tendinte nunti 2014

Fotograf nunta, botez, cameraman si servicii foto/video
Cum iti alegi rochia de mireasa in 2014?
Show all

Tendintele nuntilor din 2013 au fost unele romantice, pentru anul 2014 designerii ne propun intoarcerea la o eleganta clasica, in care accentul cade pe acea stralucire regasita in filme precum Marele Gatsby.

Un alt trend pentru nuntile 2014 sunt detaliile dramatice. Aceste detalii pot fi redate sub forma locatiei alese pentru desfasurarea ceremoniei sau a nuntii.

Nunti 2014

Nunti 2014

Pentru a fi in pas cu moda, domnisoarele care vor face nunta anul viitor, adica nunta 2014, ar trebui sa se orienteze spre rochii cu aplicatii discrete, precum paiete fine, pene si insertii de materiale pretioase.

Nunti 2014 / Tendinte nunti 2014 / Tot ce e la moda

Pe langa croielile moderne, se pastraza si traditionala linie clasica a rochiei de mireasa, iar vedete raman rochiile de printesa.

Rochiile sirena se mentin si in anul 2014 la moda, alaturi de modelele scurte si de creatiile tip printesa. Cocurile asimetrice, o varianta de coafura pentru mireasa anului 2014.

Impletiturile sunt potrivite pentru miresele care aleg rochii simple, de inspiratie vintage.

Interesante sunt si noutatile in materie de cofetarie. Printre cele mai cerute torturi de nunta in 2014, se anunta constructiile dulci din macarons, celebrele prajituri frantuzesti care i-au cerit in ultima vreme si pe romani.

Macarons tort 2014

Macarons tort 2014

Tortul clasic lasa locul celebrelor prajituri macarons (foto).

Tort macarons

Tort macarons

In ceea ce priveste decoratiunile, in anul 2014 vor fi in trend din nou decoratiunile cu cristale, cele cu panglici dar si decoratiuni apartinand curentului art deco. Culorile in trend pentru nunti 2014 sunt galbenul stralucitor, albastrul regal, auriul, ciocolatiu, verde fistic, crem.

Ca si locatii pentru nuntile romantice, designerii ne propun nuntile pe nisip, la mal marii.

Tendinte nunti 2014

Tendinte nunti 2014

Cameraman si Fotograf pentru Nunta sau Botez ati gasit? Daca nu ati gasit inca, atunci va recomandam sa vizionati cateva clipuri din portofoliul nostru foto/video, aici. Pentru preturi foto/video puteti intra aici.