Time-Lapse din Biserică (botez/nuntă) plus filmare sub apă (în cristelniță, la botez)

Aspect ratio 16:9 și 4:3, marea confruntare
Legenda si cadouri de Mos Nicolae
Show all

De ceva timp, am implementat o nouă ofertă atat pentru tinerii însurăței, cât și pentru proaspeții părinți. Filmare sub apă, din cristelnița unde va fi botezat bebelușul, plus time-lapse din biserică.

Ce înseamnă time-lapse? Time-Lapse înseamnă scurgerea timpului.

Time-Lapse este curgerea timpului, în ritm accelerat, care ne face să vedem cu alți ochi fenomene pe lângă care trecem de multe ori nepăsători.

Time-Lapse

Time-Lapse

În cazul nostru, putem filma în biserică, ceremonia de căsătorie sau de botez. Este, cu siguranta, ceva inedit, o filmare adițională pe care o merită orice cuplu în cea frumoasa zi din viață.

Vreți să vedeți cum arată o filmare de la BOTEZ, sub apă, din cristelniță, în timp ce copilul este botezat? Dacă răspunsul este Da, atunci dați click aici

Time-Lapse cu GoPro-ul, sau filmare sub apă

Pentru un time-lapse, vă pot îndruma să vedeți unul special, puteți da click aici

Filmarea se face cu un GoPro Hero3 care filmează FullHD (calitatea unei camere prezente la eveniment). Putem filma și fotografia.

GoPro sub apa

GoPro sub apa

Pentru o listă completă de prețuri, puteți viziona secțiunea noastră de Servicii Video sau Servicii Foto.

Pentru alte informații, aveți sus în stânga, numerele de telefon la care vă stăm la dispoziție. Ne mai puteți găsi accesând formularul de Contact sau prin rețelele de socializare unde suntem prezenți (găsiți lista tot la contact).