Am 5 ani de online și abia acum am înțeles

Aventura mea prin Oslo, Norvegia. Ce e de văzut, prețuri/impresii
Hello world!
Show all

Am 5 ani de online și abia acum am înțeles

Dragos Sandulache2

Dragos Sandulache2

Am 5 ani de online, social media, SEO și administrare site-uri. Totuși, abia acum am înțeles cum poți face banii pe care dorești să îi faci, simplu, fără bătăi de cap, din fața calculatorului.

Un prieten a venit cu ideea de a deschide o academie (LTAcademy.ro) unde se pot strânge o mulțime de „profesori” care să te învețe orice. Da, chiar orice.

Să spunem că tu știi să desfaci calculatoare, să le cureți și să le asamblezi la loc. Bun, atunci te poți filma făcând asta, apoi poți pune acel clip pe LTAcademy.ro, de unde va fi vândut mai departe către doritorii acelui curs.

LTAcademy punct ro

Partea cea mai frumoasă este că nu trebuie să fii profesor în adevăratul sens al cuvântului. Trebuie doar să ai un handycam cu care să te filmezi. E simplu, nu? Păi, asta am zis și eu. Mi se pare o idee genială și îmi pare rău că nu m-am gândit eu la ea!

Nu-i nimic, mă bucur pentru prietenii care reușesc lucruri și am să mă implic și eu cu câteva cursuri despre Editare Video/Foto.

Mai jos, am să îi las pe cei de la LTAcademy  să vă convingă să deveniți profesor online.

„De ce LTAcademy (Life Transformation Academy)?

  • Pentru ca îți dă posibilitatea să predai, să ajuți și pe alții prin cunoștințele acumulate în domeniul tău.
  • Pentru că este despre a învăța.
  • Pentru că dacă înveți, te dezvolți.
  • Pentru că dacă ești în căutare de răspunsuri, nu le poți găsi decât la cei care deja au trecut de acele căutări. Și dacă suntem sinceri cu noi, știm că este folositor să învățăm din greșeli dar și mai folositor este să învățăm din greșelile altora.
  • Pentru ca acum, cu tehnologia pe care o avem la dispoziție, putem să învătăm în 5 ani cât învățau bunicii noștrii în 50 de ani.
  • Pentru că acum a devenit atât de ușor să schimbi lumea (hei… bine…bine, nu o schimbi chiar pe toată, dar măcar în jurul tău o poți face). Și totuși, noi credem ca dacă îți dedici o viață să lași o moștenire, sigur vei avea ce lăsa.
  • Pentru că dacă citești aceste rânduri, ai înțeles că „a ști” este cea mai puternică unealtă pe care o poate avea o ființă umană. În comunitatea LTAcademy poți să înveți despre CORP, MINTE  ȘI SPIRIT. Fiecare domeniu vine în completarea celuilalt (ca o piesă de puzzle) și te ajută să vezi „The big picture”.”