Cum am ajuns sa merg la sala

Elena Udrea și Loredana Chivu s-au mobilizat și ele împotriva lui Stuart Ramsay pe Twitter!
Cazare si ce poti face la Cazanele Dunarii
Show all

Niciodata nu am fost atrasa de ideea de sala, aparate, tras de fiare etc. Imi plac oamenii fit, care isi respecta corpul, mananca sanatos si fac miscare, aratand bine intr-un mod cat mai natural posibil.

Mereu mi-au placut femeile slabute, cu forme frumoase, cu talie definita, fara burta, dar nu cu un abdomen prea lucrat, cu brate subtiri si tonifiate, dar nu cu muschi, cu picioare zvelte, dar nu cu prea multa masa musculara.

Cum m-am apucat de sala

Iar asa poate arata o femeie prin alergat, inot si un pic de pilates. Pana intr-o zi, nu de mult, cand m-am apucat chiar eu de sala.

Cum am ajuns sa ma urc pe un aparat? Nu, nu m-a convins sotul, nici cele cateva kilograme in plus sau locurile mai pufoase de pe corpul meu, ci… atmosfera dintr-o sala de fitness in care am intrat total intamplator.

anisa-sandulache-sala-bery-fitness

Nu era ca si cand nu mai vazusem aparate in viata mea, o piscina si un spa, dar felul in care erau toate aranjate si atmosfera de-acolo, m-au facut pur si simplu sa vin si a doua zi, dar de data asta, cu tot cu haine de antrenament.

Nu mai aveam niciun motiv si nicio scuza sa nu o fac.

Nici macar faptul ca pierd o emisiune preferata de la TV. La Bery Fitness & SPA am cate un LED la fiecare bicicleta, banda sau cross-stepper. Am uitat sa va spun ca eu nu prea obosesc atunci cand alerg, ci ma plictisesc.

Acum stau si cate 40 de minute pe banda, pentru ca in timpul asta ma uit la emisiunea preferata, pe care inainte nu puteam sa o vad decat acasa.

Nu mai spun ca am inceput sa folosesc si alte aparate, cu greutati, fara sa exagerez, doar cat sa-mi ajut putin corpul.

Totul este atat de nou, curat nu mai spun, incat iti e mai mare dragul sa te imbraci cu tinuta ta preferata de antrenament si sa mergi intr-un loc atat de placut.

Sala de la Bery Fitness & Spa

Sunt multe aparate, pentru toate grupele musculare marca Gym & Life si aparate cardio marca Tehnogym, dar in acelasi timp un loc foarte aerisit.

SALA fitness & cardio de la Bery Fitness & SPA are 400mp. Peste tot ai geamuri mari si oglinzi.

Evident ca acolo exista un instructor care te indruma si iti face la cerere un program de antrenament personalizat.

anisa-sandulache-la-sala

Pentru femeile care nu vor in sala de forta, exista si o sala de aerobic, unde poti sa faci Zumba, Pump, Tae Bo, Step & Tone, Pilates, Cardio Tone.

Orice tip de miscare ti se potriveste. Mai ai si un jacuzzi, trei saune si o sala pentru masaj. Eu mai vin aici si la inot, pentru ca au cele mai faine bazine.

A fost prima data cand am intrat intr-o piscina, iar apa mi s-a parut perfecta, exact la temperatura pe care o agreeaza corpul meu.

Ca sa nu mai spun ca SALA este la o aruncatura de bat de casa mea, e ca si cand as avea o sala de fitness la mine acasa. Ce pot sa mai spun, o norocoasa. ?

Cu drag,
Anisa Sandulache