ACCESORII COAFURA MIREASA. Accesorii luxoase pentru coafura de mireasa

Cea mai tare piscina din Bucuresti / Vino sa vezi de ce
Luna de Miere in Bahamas, insula visurilor tale / Preturi

Vrei o coafura altfel, mai speciala decat traditionala tiara? Poti recurge la multe trucuri pentru a avea o coafura de mireasa inedita.

Ziua nuntii este probabil una dintre cele mai importante zile din viata ta. Nici nu este de mirare ca vrei sa fie perfecta si vrei ca tu sa arati divin.

Coafura, la fel ca si rochia de mireasa, trebuie sa te reprezinte in totalitate, sa iti puna in valoare calitatile si sa te faca sa te simti ca o adevarata printesa.

Coafurile de mireasa reprezinta expresia elegantei si a feminitatii, unul dintre elementele centrale a tinutei tale nuptiale.

ACCESORII COAFURA MIREASA

Alege din accesoriile stilate de mai jos, pentru o coafura de mireasa cu adevarat speciala. Clamele cu strasuri, voaleta sau bentita sunt alegeri ideale pentru a-ti accesoriza coafura in ziua nuntii.

Bentita cu flori se potriveste unei coafuri simple, retro, cu bucle lejere pe spate. Clamele cu strasuri poti fi prinse in coc sau in parul desfacut, fiind potrivite unei tinute elegante.

Voaleta este ideala pentru rochiile scurte sau in stil vintage. Daca, totusi, alegi un voal clasic, prinde-l cu ace cu pietre stralucitoare.

Priviti galeria de poze cu cele mai in voga accesorii pentru coafurile de nunta ale anului 2014. Imagini cu cele mai frumoase modele de coafuri pe care le puteti cauta in functie de marimea parului si de culoare, de la cocuri sofisticate pana la cele cu volum sau bucle lejere.

accesorii coafura mireasa flori

accesorii coafura mireasa broderii

accesorii coafura mireasa agrafa

accesorii coafura mireasa palarie

accesorii coafura mireasa coronita

accesorii coafura mireasa bentita

accesorii coafura mireasa baza coc

accesorii coafura mireasa pene

accesorii coafura mireasa voal

accesorii coafura mireasa panglici