Lovitura pentru Adina Buzatu! Uite ce i s-a intamplat stilistei!

Filmari Nunti din aer si din apa, cu drona si gopro
Fotograf Nunta
Show all

Lovitura pentru Adina Buzatu! Uite ce i s-a intamplat stilistei!

Adina Buzatu si-a pierdut bagajele! Emotii mari inainte de a ajunge la Tranoi. Plecata la Targul International de Design Vestimentar si accesorii de moda Tranoi Homme Paris, Adina Buzatu a avut nesansa de a-si pierde geamantanele.

Avand un program foarte incarcat, plin de intalniri importante cu partenerii externi, printre care Lords&Fools, Bensimon, Paul&Joe – branduri de prestigiu pe care le reprezinta in exclusivitate in Romania de ani de zile, stilista a trecut prin mari emotii pana le-a recuperat.

Adina Buzatu cu geanta pierduta

Adina Buzatu cu geanta pierduta

Intrata in panica, intrucat nu avea ce tinute sa poarte si nici timp pentru cumparaturi, i-a sarit ca prin minune in ajutor sefa de la biroul Lost&Found, o doamna mult prea amabila fata de cum sunt cunoscuti in general francezii, care i-a inteles situatia si a facut o exceptie, trecand peste barierele birocratice si delegand pe cineva care sa caute in zona de tranzit.

Sa fi fost nelipsitul zambet si vocea calda ale stilistei care au ajutat-o sa iasa din aceasta incurcatura sau doar o zi  norocoasa?

Cert este ca Adina Buzatu a reusit sa-si recupereze valizele in timp record si nu dupa o zi, asa cum se intampla de obicei.

Ar fi fost ciudat si mai ales neplacut sa mearga la targ intr-o tinuta relaxata de calatorie.

„Am scapat ca prin urechile acului, desi am intarziat 2 ore, dar important este ca totul  s-a  terminat  cu  bine.  M-am panicat,  intrucat  ramasesem fara  necesarul pentru 3 zile  si  n-as fi  avut  sub nicio  forma timp pentru shopping. Chiar  ma gandeam ce-as fi putut imprumuta de la fiica mea Sara, ale carei bagaje venisera fara problema”, a declarat stilista Adina Buzatu.