Adina Buzatu isi vrea modelele in forma

Ai un contract cu LuxPentruTine.ro? Hai sa vedem, public, ce produse si servicii primesti
In ce zile NU se fac nunti in 2015
Show all

Adina Buzatu isi vrea modelele intr-o forma de zile mari. Mai e putin pana la Craciun, toata lumea e in febra sarbatorilor si in cautare de cadouri. Adina Buzatu si-a facut o lista si a avut grija sa nu uite pe nimeni.

S-a gandit la daruri pentru fiecare,  inclusiv pentru modelele cu care colaboreaza la prezentarile ei. Astfel, cei 20 de baieti au avut placuta surpriza sa primeasca din partea stilistului (Adina Buzatu) cate un abonament la Body Art Wellness Club, singurul club de fitness si piscina din Bucuresti cu program non-stop.

Model Adina Buzatu

Adina Buzatu isi vrea modelele in forma

Lucram impreuna de cativa ani si formam o echipa buna. M-am gandit ca se vor bucura de un astfel de cadou. Sunt tineri, trebuie sa arate bine si sa fie mereu in forma, cu atat mai mult cu cat sunt si modele. Acest club de fitness este ideal pentru ei, in primul rand datorita programului, este deschis 24 de ore din 24. Multi dintre ei sunt studenti, mai si lucreaza pe langa meseria de model, asa ca, dupa o zi plina, pot sa faca sport si sa se relaxeze la acest centru„, a declarat Adina Buzatu.

Adina Buzatu si echipa

Adina Buzatu si modelele