Nicolas Cage a fost imbracat pe nevazute de Adina Buzatu!

Maraton de slabit pentru miri si mirese la Targul de Nunti din acest weekend, de la Romexpo
Cocktail-uri pentru petrecerea burlacitelor / Retete cocktail-uri
Show all

Nicolas Cage a fost imbracat pe nevazute de Adina Buzatu!

Pentru filmul „The Dying of the Light„, de Paul Schrader, un thriller a carui actiune se petrece in Romania, stilistul Adina Buzatu i-a pregatit actorului american tinute, fara sa-l fi vazut fata in fata, dar care i s-au potrivit perfect.

Nicolas Cage se afla la Castel Film pentru filmarile productiei „The Dying of the Light„. „The Dying of the Light” spune povestea unui agent CIA care incepe sa isi piarda vederea si vine in Romania pentru o ultima misiune.

Nicolas Cage si Adina Buzatu

Nicolas Cage si Adina Buzatu

Filmarile pentru aceasta productie vor dura cinci saptamani si vor avea loc atat in studiouri, cat si in exterioare din Capitala, au declarat reprezentanti ai studiourilor Castel Film.

Tinutele pe care le poarta pe intreaga durata a peliculei au fost concepute de Adina Buzatu. Stilistul a fost contactat de Oana Paunescu, al carei fiu este client fidel al magazinelor Adinei Buzatu.

Evident am fost foarte flatata de increderea care mi s-a aratat, dar mai cu seama sunt incantata de faptul ca aceasta propunere a venit, ca si altele, la recomandarea unor clienti vechi, care ne aprecieaza hainele. Trebuie sa mentionez ca si Melissa Leo a venit la recomandarea lui Lucian Mandruta, iar stilistul italian Carlo Poggioli a fost de asemenea ghidat catre noi de un alt client de-al meu pentru a alege cateva tinute pentru Matt Damon la filmarea peliculei „The Zero Theorem”. Poggioli ne-a marturisit atunci ca este surprins de faptul ca a putut gasi toate hainele intr-un singur magazin, lucru care ii reuseste cu greu chiar si in strainatate„, a spus Adina Buzatu.

Nicolas Cage1

Nicolas Cage1

Stilistul a avut o misiune dificila, intrucat nu l-a vazut pe Nicolas Cage fata in fata inainte de a a-i pregati tinutele.

Cu toate acestea, bazandu-se pe masurile si explicatiile Oanei Paunescu, Adina Buzatu a conceput outfit-uri care i s-au potrivit perfect.

Nicolas Cage a fost imbracat pe nevazute de Adina Buzatu!

„Nu l-am vazut inainte, dar toate informatiile primite de la Oana Paunescu, care este un profesionist desavarsit, m-au ajutat sa imi construiesc niste repere. Sigur ca m-a ajutat si aspectul lui fizic (e un barbat inalt, bine facut, lat in umeri), ceea ce m-a determinat sa ma indrept spre brandurile nordice care sunt adecvate barbatilor cu o astfel de constitutie impozanta. Am ales brandul suedez Eton pentru camasi,mai ales ca stiam ca mai purtase, si Sand (brand danez) pentru costume. Pantofii alesi au fost italieni (Ortigni), pe care i-a laudat ca fiind foarte confortabili. Iar pentru o anumita parte din film, cand personajul sau isi schimba identitatea, am ales tot un brand italian, Royal Hem. Am avut o satisfactie imensa cand am vazut ca i se potrivesc toate si ca este foarte incantat de ele. Desi are o reputatie de persoana dura si exigenta, i s-a luminat fata cand a probat hainele si mi-a marturisit ca ii plac mult. De altfel, a spus ca, daca va participa la verun eveniment pe durata sederii lui in Romania, va veni sa se imbrace tot de la noi”, a declarat Adina Buzatu.

Nicolas Cage5

Nicolas Cage5

Chiar daca aparentele il recomanda drept usor ursuz, Nicolas Cage este un tip cu mult umor. Cand Adina Buzatu si Nicolas Cage au facut o poza impreuna, tanara care le-a facut fotografia nu reusea sa focalizeze din cauza emotiei de a se afla in preajma starului american.

Simpatic, Cage s-a intors catre Adina spunandu-i: „Nu stiu care e treaba cu tine, dar se pare ca ai intimidat-o peste masura pe domnisoara!„.

Adina Buzatu a precizat ca industria cinematografica romaneasca este un ambasador minunat al Romaniei in lume si crede ca ar trebui sprijinita de stat, intrucat aduce beneficii de imagine, dar si economice.

Nicolas Cage in Bucuresti

Nicolas Cage in Bucuresti

„Poate ca nu avem multe lucruri care sa functioneze bine in Romania, dar tocmai de aceea, ramurile care merg trebuie sustinute. Cred ca putin lobby si o taxare adecvata ar putea impulsiona acest domeniu in care Romania are o faima atat de buna”, a spus stilistul Adina Buzatu.

Nicolas Cage nu este pentru prima data in Romania. In urma cu trei ani, actorul a lucrat aici pentru productia „Ghost Rider: Demonul razbunarii 3D/ Ghost Rider: Spirit of Vengeance„.

Nicolas Cage2

Nicolas Cage2

Nicolas Cage scene din ultimul film

Nicolas Cage scene din ultimul film

Nicolas Cage3

Nicolas Cage3

Nicolas Cage4

Nicolas Cage4