De ce a plecat Anisa Lupu din Antena

Sot, iubit, amant, prieten
Fetele, cochetele, cu sute/mii de like-uri
Show all

Anisa Lupu a plecat de la Antena. Este prima oara cand vorbesc despre plecarea mea din Antena si o fac in urma unor neadevaruri care au aparut in presa.

Despartirea mea de Antena 1 si Antena 3 a avut loc in luna februarie. Nu mi-a fost usor sa iau aceasta decizie. In Antena am facut lucruri minunate si am legat prietenii pe viata. Acolo mi-am petrecut cele mai multe nopti din ultimii 4 ani. Prezentam stirile dupa Mircea Badea, imi incepeam programul undeva la ora 20 si eram prezenta la pupitru din ora-n ora pana la 5 dimineata. Nu am spus niciodata am obosit. Si vreau sa cred ca nu am aratat niciodata la televizor asta.

Anisa-Lupu-BIAS

Cand sunt la pupitru, ma joc. Dar nu ca un adult, ci ca un copil care intotdeauna isi ia joaca in serios.

Am castigat aprecierea oamenilor care vedeau in ochii mei bucurie si entuziasm. Au fost telespectatori care au intrat in fiecare noapte pe facebook in toata aceasta perioada doar pentru a-mi spune ca sunt cu mine, prezenti. Le multumesc.

La Antena 3, Anisa Lupu a prezentat show-urile aviatice

La Antena 3 am prezentat show-urile aviatice. Eram vie si prezenta acolo cu toata fiinta mea. Doamne, cat imi lipseste asta! Anul acesta m-am uitat la BIAS la televizor si comentam in gand evolutiile pilotilor. Imi tineam pumnii stransi si ma rugam pentru ei. Am simtit chiar ca-i tradez pentru ca nu sunt acolo ca in ultimii 3 ani, dar am vazut ca doi colegi profesionisti si speciali au fost acolo – Sabina Iosub si Adrian Maniutiu. Nimeni nu este de neinlocuit pana la urma, iar eu am fost inlocuita bine.

Anisa-Lupu-BIASAnisa-Lupu-BIAS-Antena3

Vorbind de colegi, cei mai multi dintre ei imi lipsesc. Desigur, au fost si oameni cu care nu rezonam, dar si ei imi lipsesc. 🙂

Imi este dor uneori. Mi-e dor de echipa de la Observator Special. Mi-a parut rau ca se va scoate produsul. Acolo o mana de oameni isi dadea sufletul pentru ceva frumos. Acolo am facut si eu cele mai frumoase materiale. Fiecare ma reprezenta intr-un fel sau altul.

Anisa-Lupu-Observator-Special

Au fost perioade in care ziua faceam materiale pentru Observator Special, iar noaptea ramaneam la stiri. Uneori noptile erau si mai lungi pentru ca intram pe Breaking News dupa ce ziua o petrecusem pe teren. Era obositor, dar si o binecuvantare.

Anisa Sandulache

Am plecat atunci cand am fost sigura ca in sufletul meu nu va exista nicio urma de regret. Am plecat la momentul potrivit pentru mine.

Am plecat de la Observator Special si Antena 3

Am plecat nu pentru ca am fost nerecunoscatoare, pentru ca am gasit mai bine in alta parte sau pentru ca nu eram multumita de salariul pe care il aveam, ci pentru ca am incheiat o etapa din viata mea. Pentru ca m-am schimbat eu, iar mie nu imi este teama sa dau ceasul inapoi ori de cate ori este nevoie. Inca nu imi este teama de schimbari.

Anisa-Lupu-Antena-1

Doar Dumnezeu stie care este drumul pe care voi ajunge, dar El nu ma lasa niciodata sa gresesc. Ceea ce stiu astazi este ca, in continuare, voi cauta sa fac doar lucrurile care ma reprezinta si nu as sta intr-un loc care nu va insemna pentru mine cel putin la fel de mult ca Antena. Anisa Lupu

 

Cu drag,

Anisa Sandulache (Lupu)