Fotograf Nunta – Mirela si Cristi (Nunta Bucuresti)

Cameramani, vi s-a intamplat sa nu aveti scaun/masa la nunta?
Filmari Nunti din aer si din apa, cu drona si gopro
Show all

BUCURESTI. Mirela si Cristi sunt primii miri pe care am avut onoarea sa ii fotografiez anul acesta in Bucuresti. Vreau sa va spun ca sunt frumosi, dar in ziua nuntii au fost inca si mai frumosi si au trait cu multa emotie momentul cununiei religioase, inconjurati de prieteni dragi si de familie.

Orice mireasa isi doreste o nunta superba cu bani putini, dar, de multe ori, chiar ea este cea care se pierde in detalii si la final constata ca a cheltuit foarte multi bani.

Nunta in Bucuresti

O nunta frumoasa trebuie sa fie gandita in cele mai mici detalii. Totul trebuie sa fie in perfecta armonie si de acest lucru te poti ocupa chiar tu cu cateva ajutoare.

Sfatul momentului din partea mirilor: „Accesoriile trebuie sa fie alese cu grija chiar daca vorbim de ceremonia din timpul zilei. Nu purta aceeasi geanta, aceiasi cercei si aceiasi pantofi cu care ai fost vazuta la birou sau la alte evenimente.

Nunta lor a fost un eveniment elegant si rafinat, animat de veselie, buna dispozitie si multa culoare. Mai jos am selectat 50 de fotografii, cele mai reprezentative, de la evenimentul lor, unde am fost fotograf nunta. Pozele le-am micsorat, pentru a se incarca pagina mai usor si pentru a va bucura de ele cat mai repede:) Puteti da click pe poze pentru a le mari, apoi apasati pe tasta „backspace” pentru a va intoarce in articol.

Cu drag, echipa Lux Pentru Tine

Fotograf Nunta Bucuresti1 Fotograf Nunta Bucuresti4 Fotograf Nunta Bucuresti3 Fotograf Nunta Bucuresti2Fotograf Nunta Bucuresti5 Fotograf Nunta Bucuresti57 Fotograf Nunta Bucuresti56 Fotograf Nunta Bucuresti55 Fotograf Nunta Bucuresti54 Fotograf Nunta Bucuresti53 Fotograf Nunta Bucuresti52 Fotograf Nunta Bucuresti51 Fotograf Nunta Bucuresti50 Fotograf Nunta Bucuresti49 Fotograf Nunta Bucuresti48 Fotograf Nunta Bucuresti47 Fotograf Nunta Bucuresti46 Fotograf Nunta Bucuresti45 Fotograf Nunta Bucuresti44 Fotograf Nunta Bucuresti43 Fotograf Nunta Bucuresti42 Fotograf Nunta Bucuresti41 Fotograf Nunta Bucuresti40 Fotograf Nunta Bucuresti39 Fotograf Nunta Bucuresti38 Fotograf Nunta Bucuresti37 Fotograf Nunta Bucuresti36 Fotograf Nunta Bucuresti35 Fotograf Nunta Bucuresti34 Fotograf Nunta Bucuresti33 Fotograf Nunta Bucuresti32 Fotograf Nunta Bucuresti31 Fotograf Nunta Bucuresti30 Fotograf Nunta Bucuresti29 Fotograf Nunta Bucuresti28 Fotograf Nunta Bucuresti27 Fotograf Nunta Bucuresti26 Fotograf Nunta Bucuresti25 Fotograf Nunta Bucuresti24

Fotograf Nunta – Mirela si Cristi (Nunta Bucuresti)

Fotograf Nunta Bucuresti23 Fotograf Nunta Bucuresti22 Fotograf Nunta Bucuresti21 Fotograf Nunta Bucuresti20 Fotograf Nunta Bucuresti19 Fotograf Nunta Bucuresti18 Fotograf Nunta Bucuresti17 Fotograf Nunta Bucuresti16 Fotograf Nunta Bucuresti14 Fotograf Nunta Bucuresti13 Fotograf Nunta Bucuresti12 Fotograf Nunta Bucuresti11 Fotograf Nunta Bucuresti10 Fotograf Nunta Bucuresti9 Fotograf Nunta Bucuresti8 Fotograf Nunta Bucuresti7 Fotograf Nunta Bucuresti6

Lux Pentru Tine ofera servicii de fotografie premium cu precadere in domeniul fotografiei de nunta si a filmarii nunti si botezuri, de portret si life style. Luxury Media Events, reprezentat online prin www.LuxPentruTine.ro, este o echipa formata din mai multi fotografi, cameramani si editori imagine, care va stau la dispozitie pentru toate evenimentele importante din viata dumneavoastra.

Imbinarea clasicului cu nonconformismul si redarea momentelor haioase si a emotiilor puternice, ne-au adus printre cei mai apreciati fotografi de nunta din Romania.

Fotograf Nunta Bucuresti +40 769 55 55 11

Sa nu uitati sa ne vizitati si portofoliul video, disponibil pe vimeo, aici.

In sectiunea “stiri” gasiti articole cu fotografii de nunta: poze cu miri si mirese, fotografii de la nunti cu imagini surprinse pe tot parcursul nuntii, de la pregatirile de nunta la biserica, petrecere pana la poze trash the dress. Va invitam sa navigati si sa cercetati site-ul in detaliu.

Fotograf Nunta sau Botez la preturi speciale

Mai jos, am sa scriu definitia fotografului:

Fotograful este aceea persoana care se ocupa de executarea de fotografii, incepand cu fixarea imaginilor (sau fotografiatul) pe pelicula, sau mai nou, inregistrarea lor intr-o camera digitala si terminand cu expunerea lor pe un suport solid din hartie sau pe un DVD.

Este o meserie aparuta odata cu aparitia fotografiei. Sunt numiti fotografi de ocazii, aceia care fotografiaza diferite momente din viata fiecarui om cum ar fi casatoria, botezul, copilaria, familia si diferite alte activitati casnice.

Fotograf Nunta, puteti intra in categoria „servicii foto” pentru a vedea o lista completa cu preturile practicate de noi

Acesti fotografi pot fi atat amatori, cat si profesionisti. Mai sunt cei numiti fotoreporteri, profesionistii care prin activitatea lor aduc la vedere aspecte din diferite evenimente din lumea incojuratoare: evenimente politice, razboaie, aspecte sociale, evenimente deosebite si multe altele.