Am fost cameraman de nunta la Becali / Pareri si Remuneratie

Cum e sa fii cameraman la nunta si cat se castiga
Rochii de mireasă care ascund burta
Show all

Cameraman de nunta la Becali. A fost o experienta extrem de interesanta. Se intampla in 2009 si era nunta fiicei lui Virgil Becali. Virgil Becali e var primar cu Gigi Becali si e cel care se ocupa de „treburile ” lui Gigi, mai e cunoscut ca si „cancelarul”.

Cununia civila a avut loc in orasul Voluntari si insusi primarul Florentin Pandele a venit sa oficieze ceremonia. Statea cameramanul (eu) si astepta in fata primariei inainte de eveniment si ma minunam de masinile care parcheaza in curtea primariei: bmw-uri x5, limuzine mercedes si bentley-uri, plus nelipsitul rolls royce detinut de Gigi Becali.

Nunta fiicei lui Virgil Becali a fost o nunta cu machedoni, desigur. Socrul mic, Virgil, a vrut ca nunta fiicei sale sa fie la cort, in curtea vilei sale, pe care tocmai o terminase anul acela.

Virgil Becali la nunta Tomaidei cu Marius Bici

Virgil Becali la nunta Tomaidei cu Marius Bici

A fost o nunta cu fast, sau o nunta de milioane de euro, cum ar spune ziarele de cancan. Loredana Tomaida Becali s-a casatorit cu Marius Bici. Dada, Bici am zis.

Toata suflarea din Pipera a auzit ca neamul machedonilor se reuneste pentru a sarbatori la o nunta cum nu s-a mai vazut demult. Au auzit si s-au si strans in fata curtii lui Virgil Becali, toata strada era inchisa in momentul in care a inceput petrecerea.

Am fost cameraman de nunta la Becali

Amenajarea cortului, care a fost absolut imens, a costat in jur de 12.000 euro. Au fost 50 de berbecuti si vitei la protap iar invitati au fost numai unul si unul.

Invitati au fost in jur de 700 de oameni, au avut si o scena amenajata in interiorul cortului, pe care a urcat: Edi Stancu, Diana Bisinicu, Sorinel Pustiu si multi altii.

Edi Stancu, coregraful de la ProTV, a fost si cel care a intretinut atmosfera si care a prezentat toti artistii care au urcat pe scena. Sigur, a venit si cu trupa sa de balet cu care a dansat pe parcursul serii.

Cameraman la Nunta Tomaida Becali cu Marius Bici

Cameraman la Nunta Tomaida Becali cu Marius Bici

Gigi Becali a fost intr-o forma de zile mari, si-a etalat celebrul dans, stiut numai de el, toata seara. Se poate spune ca fost un „one man show”. Chiar l-a invitat pe Gigi Netoiu la dans, la un moment dat. Am luat ca si cameraman niste imagini de poveste, pe care le pastrez cu drag si acum, chiar a fost spectacol:)

Gigi Becali danseaza la nunta Tomaidei cu Marius

Gigi Becali danseaza la nunta Tomaidei cu Marius

La nunta Tomaidei cu Marius Bici au mai fost prezenti Dumitru Dragomir, Victor Piturca, Viorel Paunescu, avocatul Robert Ionescu (fostul viceprimar al Capitalei din partea PNG-cd), Mariana Becheanu (fost vicepresedinte PNG-cd), Bogdan Becheanu (fostul director RADET, sustinut de PNG-cd) si multi altii.

Invitatii au avut parte de nenumarate surprize pe parcursul serii, precum dansurile baletului Edi Stancu si un superb spectacol de artificii.

Bun, am fost cameraman de nunta la Becali, presupun ca va intrebati cati bani am luat pe filmare si pe montaj, nu? :)) Ei bine, Virgil Becali mi-a dat 500 de euro pe Servicii Foto/Video. Virgil a cam platit toata organizarea nuntii, de la cort, pana la artisti si luna de miere.

(P) Cameraman si Fotograf pentru Nunta sau Botez ati gasit? Daca nu ati gasit inca, atunci va recomandam sa vizionati cateva clipuri din portofoliul nostru foto/video, aici. Pentru preturi foto/video puteti intra aici.