Ai un contract cu LuxPentruTine.ro? Hai sa vedem, public, ce produse si servicii primesti

Tu ti-ai pregatit unghiutele pentru sarbatori?
Adina Buzatu isi vrea modelele in forma
Show all

Da, luxpentrutine.ro ofera servicii foto/video/montaj in urma unui contract.

LuxPentruTine.ro functioneaza prin Societatea Comerciala Luxury Media Events S.R.L. (aveti datele firmei, jos, in pagina)

Echipa LuxPentruTine.ro livreaza materiale video si foto. Clipurile video pentru nunta sau botez, sunt materiale montate, care au o durata medie de 2 ore si 30 de minute.

Sa luam un exemplu clar, avem un material video montat (o nunta), care are o durata de 3 ore. Veti avea incluse INTRO, MIDDLE sau OUTRO, ori chiar pe toate, in functie de pachetul ales. Am link-uit fiecare dintre ele pentru a vedea clar, ce inseamna intro, middle si outro, pe contul nostru de vimeo.

Montajul de 3 ore este o selectie cu cele mai frumoase cadre din filmarea de X ore.

Coperta carcaselor de Blu-Ray-uri si DVD-uri este personalizata, precum si Blu-Ray Discurile si DVD Discurile (personalizate cu cele mai frumoase poze din cadrul evenimentului).

luxpentrutine.ro

luxpentrutine.ro

La majoritatea pachetelor noastre veti avea Carcasa speciala pentru Blu-Ray, Blu-Ray Disc cu Clipul Final, Carcasa personalizata pentru DVD, DVD cu clipul final, DVD cu SlideShow care include toate pozele editate,  DVD cu Fotografiile de la eveniment. Optional, carcasa poate fi din piele, pe culoarea aleasa de dumneavoastra.

LuxPentruTine.ro livreaza calitate!

Pe langa toate acestea, includem si un cadou. Vom scoate pe banii nostri 10 poze si vi le vom livra intr-un plic personalizat LuxPentruTine.ro

De asemenea, Luxury Media Events S.R.L., face pentru dumneavoastra si PhotoBook-uri la cele mai bune preturi de pe piata plus Carcase de DVD-uri din piele, alba si neagra! Dupa cum puteti vedea aici, si mai jos:

Photobook pret nunta

Photobook pret nunta

Photobook pret nunta2

Photobook pret nunta2

Carcasa DVD din piele alba si neagra

Carcasa DVD din piele alba si neagra

Photobook pret nunta3