Uite cum slabesti si te tonifici cel mai rapid!

Cat costa un meniu de nunta sau botez in Bucuresti / 2019
Miresici, vreti o silueta de invidiat? Iata solutia!

Cum slabesti rapid? Va spuneam in articolul anterior faptul ca va voi dezvalui mai multe despre curele de detox si despre cum va puteti tonifia dupa ce ati slabit. Uite cum slabesti si te tonifici cel mai rapid:

Daca ati tinut cont de sfaturile alimentare pe care le-ati citit, este momentul sa va detoxifiati organismul. Am cautat pentru voi cea mai buna oferta si am gasit-o la un salon situat chiar in centrul capitalei.

Astfel, pentru 2 sedinte de Detox-Spa, 20 sedinte de Fast Slim si 10 de Electrostimulare, veti scoate din buzunar doar 100 lei! Da, da, ati citit bine si ati impuscat si mai multi iepuri dintr-o lovitura, pentru ca prin electrostimulare si fast-slim va veti tonifia ca la carte corpul.

Prin sedintele de detox, veti elimina tot ce este nociv in organismul vostru si veti construi, practic, baza pentru o alimentatie sanatoasa si moderata.

Urmatorul pas este tonifierea, iar cea mai eficienta metoda pasiva de tonifiere este…. ELECTROSTIMULAREA. Daca vreti un rezultat rapid si nu aveti rabdare sa il construiti prin sport, electrostimularea este pentru voi!

ELECTROSTIMULAREA este una dintre cele mai eficiente metode de a scapa de grasimea in exces din anumite zone ale corpului si a-ti imbunatati aspectul fizic. Aceasta terapie are ca efect, pe langa inlaturarea grasimii, intarirea si definirea musculaturii.

Cum slabesti cu Monique Center

Cum slabesti cu Monique Center

Electrostimularea este o procedura simpla si sigura prin care micro curentii sunt aplicati pe fibrele musculare ale zonei de tratament stimulandu-le si facandu-le sa lucreze.

Aceasta stimulare creaza o cerere uriasa de energie in muschi. Pentru a satisface aceasta cerere de energie, muschii utilizeaza grasimile din imprejurimi ca si sursa de energie, arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timpul unor exercitii de fitness (fitness pasiv).

Uite cum slabesti si te tonifici cel mai rapid!

Este indicat ca, la finalul sedintei de electrostimulare, sa mai ramaneti inca 15 minute pentru o sedinta de Fast-Slim. Fast-Slim este o procedura mai intensa de electrostimulare. Practic, veti simti acelasi lucru ca si la electrostimulare, dar mult mai rapid si mai intens.

Electrostimularea si Fast-Slimul se completeaza de minune, iar Monique Center a creat si o super-oferta pentru voi. Este pacat sa nu profitati de ea!

Orele multe sau programul incarcat nu reprezinta o scuza pentru cine isi doreste cu adevarat sa arate bine. A va rezerva o ora la 2 zile pentru propria persoana nu este decat o dovada de respect si pretuire pentru ceea ce sunteti si pentru ceea ce faceti.

Cum slabesti si te tonifici

Cum slabesti si te tonifici

Daca nu puneti voi pret pe propria persoana, nu va asteptati sa o faca nici ceilalti! V-am raspuns la intrebarea „cum slabesti„?

In alta ordine de idei, daca vreti sa va detoxifiati organismul si sa va tonifiati, trebuie sa va spun ca Salonul de Slabire si Remodelare Corporala Monique Center va asteapta in fiecare zi  a saptamanii, de la 0ra 09.00 la ora 21.00, chiar in centrul capitalei, la Unirii, in blocul cu Banca Italo-Romena, vis-a-vis de Hotel Horoscop.

Daca aveti nevoie si de alte detalii, nu ezitati sa consultati si site-ul lor, www.monique-center.ro!