Invata SEO de la cei mai buni! Cursuri SEO si optimizare in Bucuresti

Cursuri de Editor Imagine – Luxury Media Events
Trucuri de pozat in fotografiile de nunta
Show all

OFERTA SEO – Search Engine Optimization

Vrem sau nu vrem sa acceptam, traim in era internetului. Cu siguranta nu este mult daca spun ca internetul este indispensabil. Fie ca suntem la serviciu, fie ca suntem acasa, petrecem cel mai mult timp online. Daca vrem sa cautam o informatie, deschidem calculator si navigam pe internet, daca vrem sa facem o programare la medic o facem online, daca vrem sa aflam rezultate de la un examen procedam la fel, daca vrem sa cumparam lucruri si sa ne vina la usa, tot internetul este solutia.

In acest context, tot auzim termenii “Social Media”. V-ati intrebat la ce se refera aceasta alaturare de cuvinte? Iata raspunsul!

Social Media va ajuta sa mentineti o legatura stransa cu publicul dumneavostra, sa comunicati cele mai noi informatii. Totodata, are si rolul de a face schimb de informatii si idei in comunitatile virtuale. Cu acest ajutor, puteti construi o comunitate virtuala doar a dumneavoastra sau care are aceleasi gusturi si preferinte.

SEO

SEO

Prin Social Media, membrii publicului dumneavoastra pot ajunge sa va cunoasca afacerea mai bine, daca e cazul, si pe dumneavoastra, ca antreprenor si chiar puteti interactiona in mod direct, fara sa mai fie nevoie de intermediari. Este o modalitate de a-i face sa se simta parte din „viata ta”. Veti vedea ca are un efect psihologic nemaipomenit asupra oamenilor din targetul dumneavoastra.

Atentie, insa! Social Media nu inseamna doar Facebook, ci si Instagram, Pinterest, forumuri, Twitter si totalitatea site-urilor prin care puteti interactiona cu ceilalti.

Social Media se diferentiaza de  mijloacele media traditionale prin calitate, frecventa si proximitate. In momentul de fata, Social Media nu mai este folosita pentru o simpla socializare, ci ajuta la construirea unei reputatii si aduce noi posibilitati de angajare, ba chiar si  anumite venituri. Horea Mihai Badau spunea in cartea sa „Tehnici de comunicarea in Social Media” ca este un fel de „telefonul fara fir”.

Astfel, Social Media joaca un rol important in „vietile” noastre deoarece este mult mai accesibila, iar informatiile sunt transmise cu o viteza mai mare.

Iata oferta SEO Luxury Media Events:

Obtineti o analiza detaliata facuta de expertii nostri asupra website-ului dumneavoastra.

Imbunatatirea vizibilitatii unui website in motoarele de cautare (Google, Yahoo, Bing) este perfecta pentru afacerile in cautare de clienti noi.

Putem creste pagina oficiala de Facebook cu 2 000 de LIKE-uri pe luna. Continutul va fi distribuit si vazut de 300.000 de persoane de pe Facebook.

Promovam si crestem reputatia brand-ului pe plan national si international.

Echipa noastra de redactori este dispusa oricand sa scrie pentru dumneavoastra orice fel de articol optimizat SEO (Search Engine Optimization) din orice domeniu.

Cream, editam si distribuim materiale FOTO si VIDEO folosite in promovarea online si offline.

Optimizam sau, dupa caz, cream meta tag-uri si title-uri pe pagina principala in functie de cuvintele-cheie vizate.

Inscriem site-ul in Google Webmastertools pentru o monitorizare atenta a evolutiei acestuia.

Adaptam module si plugin-uri pentru optimizarea paginii (acesta operatiune se realizeaza doar acolo unde structura site-ului si a serverelor permite acest lucru).

Inscrierea (indexarea) paginii manual in cele mai importante motoare de cautare: google.ro, google.com, yahoo.com, bing.com, ask.com.

SEO si Social Media

SEO si Social Media

Inscrierea site-ului in portalul Dmoz.org, cel mai bine vazut de Google.

Inscrierea paginii in traffic.ro (daca se doreste) si Google Analytics.

Inscrierea site-ului in aproximativ 350 directoare romanesti, fara schimb de linkuri (campanie link building) pentru cresterea indbound links. Acesta campanie se va genera conform standardelor Google de ultima ora si in conformitate cu cuvintele-cheie vizate. Totodata, operatiunea va atrage si trafic pe site.

Raport trimestrial (o data la 3 luni) despre pozitionarea cuvintelor-cheie vizate de dumneavoastra in motoarele de cautare Google, Yahoo.

Analiza a 3 site-uri concurente mai puternice decat dumneavoastra (analiza din punct de vedere SEO).

Crearea si trimiterea o data pe luna a unui newsletter personalizat cu oferta spre clientii pe care ii aveti (aceasta operatiune se desfasoara cu baza de date furnizata de dumneavoastra).

Inscrierea adresei companiei pe Google Maps (ajuta la SEO. site-ul va fi gasit o data prin Google Words si a doua oara prin Google Maps).

Pentru o listă cu prețuri vă puteți înscrie accesând butonul de contact din partea dreaptă a acestei pagini. Completați formularul și apăsați “Trimite mesajul”, va ajunge la noi în cel mai scurt timp, sau puteți suna la numerele afișate pe site.

OPTIONAL – SEO – Search Engine Optimization

Realizarea si promovarea paginii prin clipuri VIDEO (montate de noi) pe Youtube.com, Vimeo.com, Metacafe.com si alte site-uri de profil. OFERTA LA CERERE

Publicarea de articole cu link spre pagina dumneavoastra pe televiziunea noastra online (www.TimeTV.ro – care are 60 000 de vizitatori unici pe saptamana) si pe site-urile de socializare: Facebook, Twitter, Linkedin, Tumblr, Pinterest, Google+. OFERTA LA CERERE

Design si imprimare de flyere, pix-uri, tricouri, afise, pungi de cumparaturi si de asemenea bannere pe stalpii stradali. OFERTA LA CERERE

Asistenta timp de 1 an in campanii de Google Adwords si campanii de marketing online (strategie, negociere, cumparare, monitorizare). 200 de euro

Promovarea a cate un produs sau articol pe luna, timp de un an pe retele de socializare si blogurile noastre (20 de bucati). 200 de euro