Cursuri SEO pentru incepatori si avansati / Optimizarea articolelor

Cele mai cerute operatii estetice / Romania, in topul operatiilor estetice
Cum convertesti clipuri XDCAM EX in MOV sau cum importi in FCP 7 si X
Show all

Dupa mai multe cereri pe pagina noastra oficiala de Facebook, pe care o puteti gasi aici, am decis crearea unor cursuri SEO pentru incepatori si avansati.

Aici, ma refer la bloggeri, la televiziuni online, sau pur si simplu firme care vor sa-si instruiasca angajatii pentru a se ocupa ei insisi de site, pentru a fi optimizat din punct de vedere SEO (Search Engine Optimization).

Ce include cursul SEO?

In primul rand, cursurile SEO (Search Engine Optimization, optimizarea motorului de cautare) vor fi practice! Cursantul va fi in fata unui calculator, impreuna cu trainer-ul si vor diseca, pas cu pas, „arta” optimizarii unui articol sau a unui site.

Vom invata cum cream un articol, in spate, in platforma de administrare WordPress, vom invata cum sa facem SEO pe text, titlu si poze, cum sa optimizam SEO un clip VIDEO.

Cursuri SEO

Cursuri SEO

Vom exersa pe diverse articole, pe diverse cuvinte-cheie, practic si vom vedea in cat timp se optimizeaza un articol, in functie de importanta cuvintelor-cheie alese.

Sigur, va vom arata si ce plugin-uri sunt un „must have” pentru a avea un site curat, rapid si puternic din punct de vedere SEO (Search Engine Optimization).

Daca SEO este important pentru site-ul pe care il administrati, atunci probabil stiti deja de Google Analytics. Da, vom invata cum se foloseste si cum ne ajuta in administrarea unui site.

Ce este Google Analytics?

Google Analytics este o unealta care te ajuta sa descoperi datele importante legate de vizitatorii unui site. Vom afla informatiile de baza in analiza web a datelor, dar si cum sa folosim functiile avansate ale platformei. Unealta Google Analytics este una din cele mai avansate in materie de monitorizare a traficului unui site.

Cursurile noastre (Luxury Media Events) SEO iti vor arata pasii simpli pe care trebuie sa ii urmezi pentru o pozitie buna in motoarele de cautare si pentru succesul afacerii tale online.

Cursuri SEO pentru incepatori si avansati / Optimizarea articolelor

Cursul SEO (Search Engine Optimization) este un workshop practic ce te va invata lucrurile de baza pentru a crea o strategie SEO de succes pentru afacerea ta.

Pentru participarea la curs se cere doar cunoasterea navigarii pe Internet. Nu sunt necesare cunostinte SEO (Search Engine Optimization) prealabile, iar daca le aveti, daca sunteti deja familiar SEO, atunci putem face cursul SEO pentru avansati.

Cursuri SEO Bucuresti

Cursuri SEO Bucuresti

Recapitulam:

Continutul cursului de SEO (Search Engine Optimization)

 • Ce este SEO (Search Engine Optimization)
 • Cum functioneaza algoritmul Google
 • Ce este Google Page Rank

SEGMENTUL TINTA SI CUVINTELE CHEIE

 • Cum se comporta segmentul tau tinta online
 • Cum afli cuvintele cheie principale
 • Cum se scriu articole pentru online

CUM SA FII GASIT DE MOTOARELE DE CAUTARE

 • Indexarea unui SITE
 • Sitemap-urile – HTML and XML
 • Textele si cercetarea cuvintelor cheie
 • Construirea linkurilor si a Page Rank-ului

Cursuri SEO in Bucuresti, sectorul 4

SEO PRACTIC

 • Cum sa administrezi proiecte SEO
 • SEO zilnic, saptamanal si lunar
 • Planul SEO pe termen lung

Pretul Cursului SEO (Search Engine Optimization)

Pretul cursului SEO este de 150 euro.

Durata Cursului SEO (Search Engine Optimization)

Durata acestui curs SEO este de 5 sedinte a cate 2 ore = 10 ore de curs practic de SEO (Search Engine Optimization).

Trainer CURS – Dragos-Alexandru Sandulache

Cum se face inscrierea

Va puteti inscrie la cursul SEO prin apelarea numerelor afisate in partea de sus a site-ului sau puteti intra aici, completati formularul si va raspundem noi in cel mai scurt timp.