De ce isi ascund femeile varsta?

✈ City Break Roma, Hotel de 4*, cu Transport si Cazare: 131 €
Scrisoare către tatăl meu
Show all

O femeie n-ar trebui sa-si ascunda varsta. Niste ani nu o fac mai putin frumoasa.

Din contra, o femeie poate atinge desavarsirea odata cu timpul. Dupa lacrimi varsate, relatii esuate, prietenii false, tradari si multe cure de slabire.

O femeie ajunge cu timpul femeia care trebuie sa devina. Dupa ce a incercat sa fie cate putin din fiecare femeie pe care a admirat-o la un moment dat in viata.

femeie

Femeia cu adevarat frumoasa

Femeia se va uita intr-o zi in oglinda si isi va vedea sufletul. Atunci devine femeia cu adevarat frumoasa.

Atunci cand nu mai incearca sa impresioneze, cand nu-si mai numara kilogramele, cand nu mai da din coate ca sa ajunga sus. Nu mai are nimic imprumutat, ci propria ei atitudine.

anisa-lupu-sandulacheDorinta de a arata bine nu va mai fi pentru ea o preocupare in ideea de a starni invidie in anturaj, de a fi admirata de domnul X sau de a arata bine in pozele de pe facebook, ci doar un semn de respect pentru corpul in care locuieste.

O femeie ajunsa la maturitate are deja gesturile ei proprii, care ii aduc forta si incredere in sine. Are o postura demna si exprima feminitate si senzualitate prin tot ceea ce face. Nu mai poate fi schimbata dupa cum bate vantul si nici influentata prea usor. Este ferma in tot ceea ce face.

O femeie care imbatraneste frumos devine din ce in ce mai frumoasa.

Am 31 de ani. Incet-incet, devin femeie. 🙂

 

Cu drag,
Anisa Sandulache