Uite cât costă cel mai puternic tratament anticelulitic!

Cadouri pentru nasi, plus preturi ;)
Istoria primelor verighete / Erau purtate pe al treilea deget de la mana stanga

A venit vara și trebuie să o întâmpinăm așa cum se cuvine! Urmele de celulită nu au ce căuta pe un corp care stârnește invidia! Dacă nu ați apucat să luați măsuri, nu vă faceți griji! Aveți la îndemână cea mai eficientă metodă pentru combaterea celulitei. Și-a câștigat rapid această denumire, pentru că acționează atât de eficient, încât parcă șterge cu buretele orice urmă de celulită, riduri sau vergeturi de pe piele. DERMOCELL EXPERT

Se numește Dermocell Expert aparatul cu ajutorul căruia se realizează procedura și presupune un flux constant și continuu de sucțiune, comparativ cu fluxul dezordonat al metodelor clasice de vacuumare.

Vorbim despre o tehnică ultra-modernă, care, deși are o intensitate foarte mare, nu provoacă durere – presiunea aplicată este chiar una redusă.

Rezultatele se vad pe loc și nu apar vântătăi. Tesuțul afectat de celulită este perfect refăcut, iar musculatura își reia elasticitatea și tonicitatea.

Dermocell Expert Monique Center

Dermocell Expert Monique Center

Nu vă mai faceți griji nici pentru toxinele reținute, pentru că Dermocell Expert include și drenajul limfatic, procedeu ce vă ajută să eliminați toxinele din organism!

Să nu uităm că această procedură sparge, efectiv, nodulii celulitici și îmbunătățește circulația sangvină și limfatică cu 200% prin drenajul despre care vorbeam!

Uite cât costă cel mai puternic tratament anticelulitic! Dermocell Expert

Vă doriți, dar vă este teamă de preț? Am rezolvat și această problemă!

Monique Center vine cu o surpriză pentru dumneavoastră: 1 ședință de tratament costă doar 35 lei și durează 20 de minute. Un abonament de 6 ședințe costă 150 lei, iar costumul pe care trebuie să îl purtați la fiecare ședință, 70 lei.

Dermocell Expert

Dermocell Expert

La asta se adaugă faptul că Monique Center se află chiar în centrul capitalei, în zona Unirii și este deschis zilnic, între 09.00 și 21.00.

De asemenea, Monique Center vă oferă toate tratamentele și procedurile pentru slăbire și pentru combaterea celulitei, de la împachetări, vacuum, cavitație, până la electrostimulare sau fast-slim.

Tot ce trebuie să faceți este să sunați și să vă programați. Mult succes!