Ridica-ti fesele cu… fire! Interviu cu dr. Ina Isac

Emisiune: Adina Buzatu despre tinutele de mire! VIDEO
Pregateste-ti corpul pentru vara! Profita de oferte!
Show all

Posterior ferm, bombat si ridicat! Toate doamnele si domnisoarele isi doresc asta si le admira, ori invidiaza, pe divele de la Hollywood.

Jeniffer Lopez este, de departe in fruntea clasamentului.

Daca natura v-a inzestrat totusi, dar timpul si obiceiurile alimentare nesanatoase isi spun cuvantul, adica posteriorul dumneavoastra este lasat si plin de „gropi„, eu vin cu o veste buna.

Dupa ce am intrebat unul dintre cei mai buni chirurgi esteticieni, dr. Ina Isac mi-a dat o veste buna: fesele se pot ridica si printr-o procedura minim invaziva: cu fire de suspensie.

Cunoscut si ca lifting fesier brazilian sau lifting cu fire de suspensie, acest procedeu ofera rezultate extraordinare, iar recuperarea se face intr-un timp destul de scurt.

Este o interventie chirurgicala, care presupune, ridicarea, repozitionarea si bombarea feselor, spune dr. Ina Isac. Cu siguranta, sunteti curioase si cum se realizeaza aceasta interventie.

Dr. Ina Isac

Dr. Ina Isac

Dr. Ina Isac ne-a dezvaluit ca, prin intermediul unui ac lung si subtire, se realizeaza niste incizii foarte mici, de cativa milimetri (care se vor vindeca fara cicatrice) si se introduc firele speciale, care vor repozitiona volumul feselor.

Aceste fire vor porni dintr-un punct aflat deasupra feselor si in timp ce sunt metabolizate de organism, vor tese in jurul lor un nou tesut, care va sustine in continuare partea fesiera.

Ridica-ti fesele cu… fire! Interviu cu dr. Ina Isac

De obicei, aceasta interventie se face sub anestezie locala, completata cu sedare intravenoasa si dureaza, in medie, 45 de minute.

Pacientul poate parasi spitalul chiar la cateva ore dupa interventie, daca se simte bine.

Ca la orice operatii, exista riscuri si pot aparea reactii adverse, ne explica dr. Ina Isac. Prin urmare, este posibil sa apara vanatai, umflaturi si un disconfort in acea zona la mers, alergat, sarit.

Recuperarea dureaza cateva saptamani, in functie de pacient. Poate dura 3-4 saptamani sau chiar 6, la unii pacienti.

Dr. Ina Isac ne atrage atentia asupra faptului ca, dupa o astfel de interventie, pacientului ii sunt interzise dusurile sau baile lungi si fierbinti, precum si miscarile care determina tensiune in regiunea fesiera.

De asemenea, exercitiile fizice pot fi reluate aproximativ dupa 6 saptamani de la operatie.

Partea minunata este ca rezultatele se vad pe loc, imediat dupa interventie. Chiar daca vor aparea umflaturi sau alte reactii adverse, nu va faceti griji!

Se vor retrage rapid, iar posteriorul dumneavoastra va fi ferm, bombat si tonifiat, asa cum v-ati dorit.

Daca tot apelati la o astfel de interventie, este bine sa aveti grija de dumneavoastra si dupa. Astfel, cu cat obiceiurile dumneavoastra alimentare vor fi mai sanatoase, greutatea dumneavoastra nu se va modifica foarte mult si va veti ingriji ca la carte, cu atat veti prelungi efectului liftingului fesier cu fire de suspensie.

In medie, rezultatele acestei interventii dureaza aproximativ 5-6 ani.

Pentru un trup de zeita, puteti asocia aceasta interventie cu cea de liposuctie. Efectul va fi unul de exceptie!

Daca va tenteaza si pe dumneavoastra o astfel de interventie si nu numai, accesati www.drisac.ro. Acolo veti gasi toate informatiile necesare si numarul de contact la care puteti suna pentru a va face o programare.