Filmari Nunti si Botezuri / PORTOFOLIU

Românii, pasionați de mașini de LUX
Dronă sau GoPro de la Nuntă/Botez! Filmare FullHD
Show all

Astazi vreau sa va arat o serie de clipuri montate, de la diverse nunti si botezuri. Filmarile au fost realizate in format FullHD, avand corectii de culoare si diverse filtre si efecte.

Lux Pentru Tine.ro, prin Luxury Media Events, opereaza in Bucuresti si in zonele limitrofe, producand cele mai bune materiale din domeniul Nunti/Botezuri.

Filmari Nunti si Botezuri, dar nu numai. Compania noastra produce si materiale precum: clipuri de prezentare pentru firme, videoclipuri muzicale, documentare, etc.

Editorii Imagine „Lux Pentru Tine” monteaza materialele foto/video in programe precum: Adobe Photoshop, Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro 7 si X, Motion, Cinema 4D, s.a.m.d.

Cameramanii nostri lucreaza cu cele mai performante camere video, din gama Sony. Fotografii „Lux Pentru Tine”, de asemenea, utilizeaza aparate Canon si Sony. Atat cameramanii, cat si fotografii sunt activi in media si au o experienta profesionala de peste 10 ani.

Fotograf Nunta

Fotograf Nunta

Filmari Nunti si Botezuri prin Luxury Media Events

Suntem atenti si cand vine vorba de materialele cu care lucram, astfel ca, filmarile si fotografiile sunt predate pe Blu-Ray-uri si DVD-uri personalizate, de cea mai buna calitate. De calitate superioara sunt si carcasele care imbraca DVD-urile si Blu-Ray-urile, fie ca ne referim la cele personalizate, fie ca vorbim despre cele de lux, din piele, in culoarea dorita de client.

Materialele dumneavoastra pot fi convertite si pentru conturile sociale, precum: Facebook, Twitter, Linkedin, Google+, daca aveti o campanie SEO in derulare, spre exemplu.

Pentru mai multe informatii legate de un contract intre noi si dumneavoastra, puteti citi articolul postat aici. Asadar, alegeti cu incredere „Lux Pentru Tine” pentru Filmari Nunti si Botezuri, de cea mai inalta calitate!

Mai jos va vom arata cateva filmulete filmate si montate de echipa Lux Pentru Tine:

INTRO Botez Bucuresti from LuxPentruTine.ro on Vimeo.

GoPro sub apa mix from LuxPentruTine.ro on Vimeo.

OUTRO Botez 25.01 from LuxPentruTine.ro on Vimeo.

INTRO botez 24.01 from LuxPentruTine.ro on Vimeo.

Time-Lapse cu GoPro Hero3 from LuxPentruTine.ro on Vimeo.

Filmare botez – intro from LuxPentruTine.ro on Vimeo.

Filmare botez – middle from LuxPentruTine.ro on Vimeo.

Filmare botez – outro from LuxPentruTine.ro on Vimeo.

GoPro Hero3 sub apa – Filmare botez from LuxPentruTine.ro on Vimeo.