GSP TV a murit, trăiască ZU TV!

Manichiura frantuzeasca cu oja neagra, rafinata si usor de realizat
Lucruri care trebuie facute in ziua dinaintea nuntii
Show all

După cum probabil știți deja, GSP TV s-a închis și s-a transformat în ZU TV.

GSP TV a fost lansat pe 26 iulie 2008, director, în ultima perioadă, fiind Anne Dragomir (manager interimar), iar redactor-șef Costin Desliu.

Declinul postului a început cu multă vreme în urmă, de prin 2009, de pe vremea când Radu Naum era director GSP și șef peste știrile sportive ale Antenei 1.

Ușor, ușor, au redus numărul de editori text si imagine, reporteri, redactori, ș.a.m.d. Mai apoi, au scăzut salariile cu 20%, tot de prin 2009.

Salariile au scăzut inclusiv acum, pe 20 martie, când câțiva au avut posibilitatea de a trece de la defunctul GSP la sugarul ZU, cu acceptul scăderii salariilor cu 30%.

Mulți au renunțat la GSP TV și la propunerea de a trece pe ZU TV, imediat după primele tăieri salariale din 2014.

De menționat este că trei EOD (Editor of the day) au rămas fără serviciu, neavând posibilitatea de a alege între GSP și ZU. Printre ei se află și Adrian „Consu” Cheltuitoru.

GSP TV ZU TV

GSP TV ZU TV

ZU TV a păstrat o mână de oameni din GSP. Au rămas trei editori imagine, doi producători (Florin Dobre și Alex Buturugeanu <BUTU>, ultimul făcea și pe voice-over-ul), doi cameramani și doi șoferi.

GSP TV a murit, trăiască ZU TV!

Alte două nume de menționat, care au rămas fără serviciu, sunt reporterii Viorel Tudorache și Marius Margarit. Ei au început cazul „Dosarul Transferurilor”, pe vremea când erau la Gazeta Sporturilor.

Noul ZU a rămas în vechea clădire a GSP-ului, Intact Media Group, turnul din sticlă, de pe malul lacului Băneasa.

Directorul postului ZU TV este Mihai Morar, prezentator şi moderator la Radio ZU şi Antena Stars.

Dacă aveți informații despre salariile din cadrul ZU TV, sau alte informații ce merită menționate în acest articol, nu ezitați să lăsați un comentariu sau să îmi trimieți un mail la office@luxpentrutine.ro