Luna de Miere pe Insula Lampedusa! PRETURI

5 star Hotels in Bucharest / Hoteluri de LUX din Bucuresti
Luna de Miere in Venetia, cu gondola pe Canal Grande

LUNA DE MIERE PE INSULA LAMPEDUSA – 2014! Insulele Lampedusa si Linosa, impreuna cu insula Lampione, fac parte de arhipelagul Insulelor Pelagie. Din punct de vedere geografic arhipelagul face parte din continentul african.

Insula Lampedusa este cea mai mare dintre insulele Pelagie, fiind situata la aproximativ aceeasi distanta de insula Sicilia, Tunisia si Maroc.

O croaziera din Genova pana la micuta insula Lampedusa iti satisface setea de aventura intr-o lume exotica afro-europeana.

Insula Lampedusa are suprafata de 20 km patrati si este asemanatoare unei platforme stancoase aride. Tarmurile sale aurii par sculptate si sunt scaldate de apele de culoare turcoaz ale marii.

Luna de Miere 2014 pe Insula Lampedusa

Luna de Miere 2014 pe Insula Lampedusa

Este cel mai sudic punct al Italiei, atat de aproape de Africa incat iti trece prin cap sa te intorci acasa pe un alt drum, prin Tunisia.

Lenea te invaluie cand iti lasi privirea sa se odihneasca in largul marii. Peisajele spectaculoase ale acestei insule vulcanice (Insula Lampedusa), albastrul marii turcoaz care se schimba in verde de smarald pentru a sculpta stancile insulei atrage un numar de turisti care tripleaza populatia de 5.000 de pescari.

Mai puteti citi si: Luna de Miere in Tenerife, Insulele Canare

Cactusii infloriti si testoasele care vin sa-si depuna ouale pe plaja iti vor fura multe ore de cautare si asteptare. Iubitorii de scuba-diving se simt in lumea lor, pentru ca aici coralii, pestii colorati si buretii sunt peste tot.

Insula Lampedusa 2014

Insula Lampedusa 2014

Localnicii insulei Lampedusa, sunt pe scutere, considerate cele mai bune mijloace de transport pentru a da ocol insulei, a-i cerceta golfuletele, magazinele de suveniruri pline de barcute din lemn sau dulceturi traditionale si pentru a intra in vorba cu pescarii care scutura buretii pe plaja si ii atarna la uscat.

Roma, strada principala a insulei Lampedusa, este plina de magazine si cafenele incarcate cu turisti la ora micului dejun si seara, din aprilie pana in octombrie.

Insula Lampedusa

Insula Lampedusa

Pe insula Lampedusa se gaseste un singur oras, cu o atmosfera mai mult africana si al carui bulevard pietonal este aliniat de cafenele si magazine cochete. Restul insulei este nelocuit, insa plajele se afla pe tarmurile sudice ale insulei – Spiaggia dei Conigli este una dintre cele mai bune plaje din Europa. In nord puteti admira tarmul stancos, din barca.

PRETURI 2014 – Luna de Miere pe insula Lampedusa

  • Pe Insula Lampedusa se ajunge cu avionul, din Palermo, sau cu feribotul, din portul Empedocle
  • Cost mediu sejur 12 zile (avion + cazare cu mic dejun la hotel 3*): 1.200 euro / persoana