9 idei de invitatii neconventionale pentru nunta

Invata de la cei mai buni!
44 de texte pentru invitatii la nunta

Invitatii-ravas

1. Invitatii-ravas. Din start, le starnesti curiozitatea invitatilor tai. In acelasi timp, vor aprecia faptul ca nu e o invitatie banala. Emotia descoperirii si designul aparte ii vor surprinde placut.

Invitatii-ravas pentru nunta

2. Invitatii din sticla. Da, da, citesti bine: din sticla! In tarile ceva mai dezvoltate, am vazut suveniruri imprimate pe sticla topita, care infatisa diverse forme.

Alege si tu sa imprimi textul pe o bucata de sticla intr-o forma deosebita. Si daca vrei sa pui si cireasa de pe tort, roaga un mastru sa si picteze ceva pe sticla, ori sa foloseasca fonturi si culori diferite, deosebite.

Invitatii pentru nunta din sticla

3. Invitatii-costum. Sunt realtiv usor de realizat, le poti confectiona si singura daca iti propui. Concret, invitatiile vor fi de doua feluri: una care imita costumul, camasa si papionul mirelui, iar cealalta, decupata in forma rochiei de mireasa.

Ideea este sa urmaresti liniile costumelor si dintr-o invitatie dreptunghiulara, obisnuita sa scoti ceva inedit. TIPS! Daca vrei sa pui invitatii pe ganduri, poti opta pentru culori neobisnuite, precum cele cameleon sau neon. Vor crede ca si vestimentatia voastra este una… atipica.

Invitatii Costum pentru nunta

9 idei de invitatii neconventionale pentru nunta

4. Invitatii „naufragiate. Sticlute de diverse forme, umplute cu nisip si scoici, in interiorul carora vor gasi un mic pergament cu textul ales de voi. Este potrivit mai ales pentru nuntile care au loc vara. Daca locatia se afla si la malul marii, tabloul este complet.

Invitatii naufragiate din sticla pentru nunta

5. Invitatii dulci. Exista? Da, exista! Sunt invitatiile gravatein calupuri de ciocolata fina sau martipan. Cand vor simti gustul sofisticat si vor vedea ingenioasa invitatie, cu siguranta isi vor intipari adanc in suflete data nuntii voastre.

Invitatii dulci care se pot manca pentru nunta

6. Invitatii-magnet de frigider. Le poti confectiona chiar tu. Poti tiparile pe hartie sau pe diverse materiale detaliile nunti, apoi plastifiaza-le si ataseaza-le magneti pe spate.

Astfel, le vei oferi invitatilior tai o surpriza pe care nu au mai intalnit-o, 2 in 1: invitatie la nunta si magnet – decor pentru frigider.

Invitatii magnet pentru frigider

7. Invitatii-surpriza. „Stilat” este cuvantul de ordine in ceea ce priveste acest cadou-surpriza pentru invitatii tai. Ai nevoie de niste cufere in miniatura, alb perlat cu dantela sau din lemn, care ascund comoara fermecata: un papirus imprimat cu detaliile nuntii voastre.

Invitatii surpriza pentru nunta

Invitatii-sticla de vin

8. Invitatii-sticla de vin. Cumpara sticle de vin in miniatura, lipeste textul vostru in loc de eticheta si daca vrei sa fii cu totul originala, da-i-o unui maestru sa o picteze! Efectul este garantat, mai ales pentru domni, atat de greu de impresionat…

Invitatii mini sticle de vin pentru nunta

Invitatia-ziar

9. Invitatia-ziar. Scrie-ti povestea de dragoste pe o pagina de ziar, fa un mini-interviu cu voi, fara sa stie unul de celalalt, iar la final trece detaliile nuntii!

Invitatii ziar pentru nunta

Oamenii citesc zilnic ziare, iar daca mai si cunosc personajele despre care se scrie, vor fi si mai curiosi. In plus, este o amintire pe care o vor pastra cu drag in arhiva de ziare si reviste importante.

Miresici si miri, spor la treaba!