La ce trucuri estetice apeleaza barbatii?

Imbraca-ti unghiile in catifea!
Palariile pentru mirese, din nou in trend
Show all

Putini oameni de pe lumea asta sunt pe deplin multumiti de felul in care arata. O parte dintre acestia se accepta asa cum sunt, iar alta parte decide sa schimbe ceva. Astfel, dupa ce au epuizat toate celelalte variante, apeleaza la interventiile estetice.

Este mai cunoscut faptul ca femeile sunt cele care isi fac operatii estetice, insa nici barbatii nu se lasa mai prejos. Am aflat asta de la doamna doctor Ina Isac, chirurg plastician.

Urmatoarea curiozitate pe care am avut-o a fost : „Ce interventii estetice isi fac domnii?

Barbatii si interventiile estetice Dr Ina Isac

Barbatii si interventiile estetice Dr Ina Isac

Doamna doctor Ina Isac mi-a spus ca si barbatii, la fel ca si femeile, apeleaza la doua tipuri de interventii: unele chirurgicale si altele nechirurgicale.

Una dintre cele mai intalnite operatii estetice la barbati este ginecomastia.

Doamna doctor Ina Isac mi-a explicat faptul ca ginecomastia se refera la cresterea in exces a sanilor la barbati.

Ginecomastia poate sa apara in trei perioade ale vietii. Prima dintre ele este chiar imediat dupa nastere. In acest caz, se „datoreaza” hormonilor mamei. Poate aparea chiar si o scurta perioada de lactatie. Partea buna este, insa, ca dispare de la sine in cateva zile.

La ce trucuri estetice apeleaza barbatii?

A doua perioada in care barbatii se pot confrunta cu ginecomastia este la pubertate. Aproximativ 50% dintre ei prezinta aceasta afectiune, care fie poate disparea de la sine in cateva luni, fie, in 20% din cazuri, poate persista si dupa varsta de 20 ani.

Nici domnii in varsta nu sunt feriti de ginecomastie, mai ales ca testosteronul scade o data cu inaintarea in varsta, iar procentul tesutului gras creste. La asta se mai adauga medicamentele administrate pentru alte afectiuni, care pot avea ca efect secundar ginecomastia.

Nu este pacat sa fiti frustrati de acest aspect?  Sa renuntati la concediile la mare din aceasta cauza?

Vestea buna este ca ginecomastia se poate trata! In ce consta aceasta interventie, care sunt indicatiile dinainte si dupa operatie, veti afla in curand din emisiunea inregistrata cu doamna doctor Ina Isac, emisiune pe care o veti putea accesa pe www.drisac.ro

Tot atunci veti afla si ce alte interventii solicita barbatii atunci cand vin la cabinetul doamnei doctor Ina Isac.

Dr Ina Isac

Dr Ina Isac

Pana atunci va spun eu ca domnii vor sa scape si de grasimea care le da batai de cap si atunci apeleaza la abdominoplastie si liposuctie.

Probabil veti fi uimiti, dar sa stiti ca si domnii isi pun implante, atat de pectorali, cat si fesiere. Asta arata ca vor sa aiba un look perfect si nu se dau deoparte de la nimic.

Tot ei sunt si cei care vor sa impresioneze femeile, astfel ca cei nemultumiti de darul naturii vin la cabinetul doamnei doctor Ina Isac si pentru marire de penis.

Cum se face aceasta interventie, cat dureaza si ce presupune aflati tot din emisiunea pe care am pregatit-o cu doamna doctor Ina Isac.

Si pentru ca am mentionat si interventiile nechirurgicale, trebuie sa va spun ca si barbatii vor sa scape de riduri sau sa obtina pometi mai proeminenti.

Cat de usoare sau grele sunt aceste interventii, care dintre ele sunt recomandate si cand le puteti face, aflati in curand pe www.drisac.ro