Lampioane Zburatoare pentru nunti si botezuri de lux

Fotograf Nunta
Ce sacrificii fac romancele pentru frumusete? Marirea Buzelor – Dr. Ina Isac
Show all

Lampioane Zburatoare

Lampioane Zburatoare de calitate si ieftine, exista asa ceva? Sa o luam cu inceputul, intotdeauna v-ati dorit un lucru memorabil, nu-i asa?

Lampioanele zburatoare pot fi solutia ideala pentru sarbatori, Anul Nou, nunti, botezuri, onomastici – zile de nastere sau orice alt eveniment special.

Bineinteles, in 2014, ultima fita a nuntilor si botezurilor sunt lampioanele zburatoare. Fie ele albe, rosii, sau chiar plutitoare, lampioanele zburatoare sunt peste tot in anul 2013.

Lampioanele zburatoare fac parte din categoria focurilor de artificii, dar spre deosebire de acestea, nu necesita o instruire in ceea ce priveste folosirea lor.

LAMPIOANELE ZBURATOARE vor zbura pana la 20 de minute si se pot ridica la peste 500-1000 de metri inaltime, creand o vizibilitate a acestora pe distante mari.

Lampioanele zburatoare bune sunt fabricate in totalitate din hartie ignifuga, materiale bio-degradabile iar cadrul este fabricat din bambus.

Originar, lampioanele zburatoare, au fost utilizate in sarbatorile traditionale chinezesti sau thailandeze, creand o atmosfera fascinanta si pitoreasca oricarui eveniment. Se spune ca o dorinta scrisa si atasata de Lampioanele Zburatoare s-ar adeveri mai repede.

Lampioanele zburatoare sunt cunoscute si ca lampioane de hartie, lanterne sau felinare zburatoare iar in unele zone ale tarii oamenii se refera la acestea ca si „lampinioane”.

Indiferent de terminologia folosita, lampioanele zburatoare sunt din ce in ce mai cunoscute si folosite la noi in tara. Alegeti lampioane zburatoare de calitate, pentru a crea un efect vizual emotionant pe cer.

lampioane zburatoare

lampioane zburatoare

Lampioanele zburatoare pot fi o alternativa fantastica focurilor de artificii, ideale atat pentru nunti cat si pentru serbari sau alte ocazii speciale.

Multe companii va pot oferi diferite metode sau tipuri de divertisment, insa nu intotdeauna este indeajuns spectaculosul fara memorabil. Lampioanele zburatoare va pot asigura ambele.

Lampioane zburatoare pentru nunta sau botez / Lampioanele zburatoare, „fita” nuntilor lui 2014

In conditii de calm, lampioanele zburatoare se pot ridica pana la peste 800 de metri, inainte ca acestea sa devina un strop indepartat de lumina la orizont.

Lampioanele zburatoare deriva usor in cerul noptii si pot zbura mai multi kilometri, inainte de a se lasa incet inapoi pe pamant, creand un moment de bucurie si amintiri atat pentru prieteni cat si pentru membrii familiei.

Lampioanele zburatoare trebuie sa contine patru lucruri importante:

Hartie ignifuga – lampionul zburator este confectionat din hartie ignifuga care nu se aprinde, in cazul in care va ajunge, din greseala, in contact cu flacara acesta se va innegri iar la expunere indelungata la flacara hartia carbonizata se va sfarama. In nici un caz nu va arde cu flacara.

Celula de combustibil – este preatasata, nu necesita asamblare. Confectionata dintr-un material imbibat cu solutie inodora. Nu picura. Sa nu contina sarma – in Marea Britanie lampioanele zburatoare cu sarma si celula de combustibil din ceara sunt interzise.

100% biodegradabil – este confectionat in totalitate din materiale biodegradabile. Daca e din hartie de orez, aceasta se descompune in totalitate in circa 1-2 luni, mai repede daca ajunge in apa sau daca ploua.

Sfoara are timp de desompunere de 1-2 luni (este vorba de o bucata mica de sfoara care sustine celula de combustibil, ignifug).

Daca are rama din lemn de bambus, aceasta are timp de descompunere totala de circa 6-7 luni (Este vorba de o bucatica de lemn indoit, care dupa descompunerea hartiei si a sforii va arata ca orice alt betisor rupt dintr-un copac sau tufa).

Mai conteaza si marimea lampionului zburator. Marimea este categoric un avantaj: daca e mai mare, se va vedea mai multa vreme pe cer, chiar daca urca la inaltimi de peste 500-800 de metri.

Conceptul lansarii lampioanelor zburatoare provine de aproape doua mii de ani din China.

La inceput, lampioanele zburatoare erau folosite ca o modalitate militara de semnalizare pentru ca puteau fi vazute de la foarte mare distanta. Cu timpul ele au devenit o modalitate de a sarbatori, fiind folosite in cadrul festivalurilor sau ceremoniilor din Extremul Orient.

LuxPentruTine.ro va recomanda lampioane zburatoare de calitate, pentru orice fel de eveniment special din viata dumneavoastra.

Ce sunt lampioanele zburatoare?

Lampioanele zburatoare sunt confectionate din hartie de orez, cu un cadru de bambus care contine o celula de combustibil. Atunci cand celula de combustibil se aprinde acesta incalzeste aerul din interiorul felinarului determinand-ul sa se ridice catre cer.

Lampioane Zburatoare

Lampioane Zburatoare

LAMPIOANE ZBURATOARE – sunt purtate in aer timp de aproximativ 10-15 minute, sau pana cand celula de combustibil este epuizata, dupa care lampioanele zburatoare se lasa usor inapoi pe pamant.

Putem folosi lampioane zburatoare in siguranta?

Lampioanele Zburatoare sunt, in general, foarte sigure de utilizat. Sunt considerate un subtip de foc de artificii si va recomandam sa le tratati ca atare.

In fiecare pachet sunt integrate instructiunile de folosire si precautie, in cazul in care aceste instructiuni sunt respectate, posibilitatea unui accident provocat scade dramatic, iar dumneavoastra va puteti bucura pe deplin de magia creata de LAMPIOANE ZBURATOARE pe cer.

Lampioanele ZBURATOARE nu sunt recomandate pentru a fi utilizate in vreme ploioasa, datorita constructiei lor din hartie de orez, acestea nu sunt impermeabile.

Nu recomandam lansarea lampioanelor – felinarelor zburatoare atunci cand intensitatea vantului e mai mare de 10 mile/h (16 km/h).

Lampioane Zburatoare pentru nunti/botezuri de lux

Pentru o siguranta cat mai ridicata echipa „Lux Pentru Tine” va recomanda lansarea LAMPIOANELOR ZBURATOARE pe un vant nu mai puternic de 8 km/h.

Este nevoie de aprobare/autorizatie pentru lansarea lampioanelor zburatoare?

Nu. In acest moment nu este necesara nici un fel de autorizatie pentru lansarea lampioanelor zburatoare.

In cazul in care lansati lampioane zburatoare la o distanta mai mica de 9 km de un aeroport, baza militara sau pe malul marii, sa anuntati autoritatile in cauza pentru ca lampioanele sa nu fie confundate cu alt fel de semnale luminoase.

Daca totusi, administratia localului unde doriti sa lansati lampioane zburatoare sau autoritatile locale va cer asa ceva, este bine sa aveti dovada de conformitate europeana si testare SGS.

Vrei sa iti confectionezi propriul tau lampion zburator? Atunci vizioneaza clipul de mai jos. Spor!

Ai un eveniment important si nu stii ce sa mai faci pentru ca invitatii sa se simta excelent? Daca vrei sa-ti surprinzi invitatii petrecerii cu ceva deosebit, te sfatuim sa incerci lampioane zburatoare.

Nu numai ca vor arata genial pe cer, dar in mod sigur toata lumea va fi incantata. Este de preferat sa lansati mai multe in acelasi timp, intr-un spatiu deschis.

Lampioanele zburatoare sunt create dintr-un material ignifug (nu ia foc) si majoritatea corespund normelor europene TUV si CE.

Fiind totusi un produs care functioneaza pe baza unui material inflamabil, va rugam sa acordati atentie in folosirea lampioanelor zburatoare: nu lansati lampioane zburatoare in apropierea cladirilor inalte, a liniilor de inalta tensiune, a aeroporturilor, a padurilor etc.

Daca lansarea lampionului se face in mod normal, acesta se va ridica fix in sus. In functie de bataia vantului isi poate schimba traiectoria.

Lampioanele zburatoare sunt confectionate din hartie de orez, cu un cadru de bambus care contine o celula de combustibil.

Atunci cand celula de combustibil se aprinde acesta incalzeste aerul din interiorul felinarului determinand-ul sa se ridice catre cer.

Lampioane-Zburatoare2

Lampioane Zburatoare

Sunt purtate in aer timp de aproximativ 10-15 minute, sau pana cand celula de combustibil este epuizata, dupa care lampioanele zburatoare se lasa usor inapoi pe pamant.

Lampioanele zburatoare sunt, in general, foarte sigure de utilizat. Sunt considerate un subtip de foc de artificii.

In fiecare pachet sunt integrate instructiunile de folosire si precautie, in cazul in care aceste instructiuni sunt respectate, posibilitatea unui accident provocat scade dramatic, iar dumneavoastra va puteti bucura pe deplin de magia creata de lampioane zburatoare pe cer.

Lampionul – Felinarul este facut din hartie colorata, pergament, material textil translucid etc., adesea plisate ca un acordeon, intrebuintat pentru iluminat in imprejurari festive; lanterna venetiana.

Felinar cu peretii din hartie cerata, transparenta si colorata, folosit pentru iluminarea festiva a locurilor si localurilor publice; lanterna venetiana. Candela sau lumanare pusa intr-un fanar de hartie si care se intrebuinteaza la iluminatiuni festive.