Magazin

Sacouri bărbați
Sacouri bărbați – Catifea
16 iunie 2016
Costume de mire 2019
Costume de ginere 2019
28 ianuarie 2019
Show all
Costum de mire 2019 Nuri

Costum de mire, din lână și mătase naturală

3.500,00 lei


Costum de mire, din lână și mătase naturală. Totul lucrat de mână. Costumul de ginere conține trei piese: sacou, vestă și pantalon. Cămașa poate fi realizată și ea la comandă, din 100% bumbac. Costum de mire din colecția 2019.

Descriere

Costum de mire, din lână și mătase naturală. Totul lucrat de mână.

Costumul de ginere conține trei piese: sacou, vestă și pantalon. Cămașa poate fi realizată și ea la comandă, din 100% bumbac Easy Care, care nu se șifonează și se calcă mai ușor. De asemenea, lucrăm și lavaliere din același material cu sacou sau vesta. Lavaliere lucrate de mână și ele.

Accesoriile Sprezza sunt cele care vor defini întreaga ținută. Pentru că ce ar fi costumul de mire fără o broșă, sau fără un ceas de buzunar cu lanț.

Costum de mire, din lână și mătase naturală, colecția 2019

Materialele din care este făcut un costum de mire, trebuie să fie materiale naturale și fine. Materialele cu care lucrăm noi sunt de la Carnet, din Italia, și conțin 65% lână cu 35% mătase naturală. Materialele sunt atât de subțiri și atât de fine încât nu pot fi lucrate decât de mână. Materialele de la Carnet au o densitate de 180 de grame. Un costum de mire din acest material poate fi comparat ca greutate cu un tricou (doar sacoul).

Costum de mire 2019 Nuri

Costum de mire 2019 Nuri

Costumele de mire fac parte din noua colecție 2019.

Costumele de ginere au butoniere funcționale la manșete. Ceea ce e destul de rar în România, dacă nu imposibil de găsit. De asemenea, suntem singurii care realizează o etichetă cu numele clientului și o coase pe interiorul hainei. Suntem printre puținii care dau clientului putere totală și îl lasă să aleagă culoarea aței cu care e cusută pe interior haina. Tipul de căptușeală. Tipul de rever. Cum este lucrat pantalonul pe interior și chiar culoarea buzunarelor pantalonilor. Costume de mire de cea mai bună calitate și cu cel mai mare respect acordat clientului.

Costum de mire din cele mai fine materiale din Italia

Costumele de mire sunt lucrate 100% de mână, cu toate detaliile stabilite de client. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării. Materialele din care poate alege mirele sunt vaste: de la Carnet, Loro Piana și până la Cerruti 1881 și Vitale Barberis Canonico. Peste 1200 de mostre de materiale prezente în showroom-ul SPREZZA by Dragoș Săndulache.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Costum de mire, din lână și mătase naturală”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *