MAI 2014: Targ de Nunti in Bucuresti

Cele mai frumoase locatii pentru Sedinta FOTO de Nunta
Cati bani cer Preotii pentru Nunta sau Botez
Show all

MAI 2014, Targ de Nunti in Bucuresti, organizat de Ghidul Miresei. Intre 23 si 25 mai 2014 aveti un targ de nunti pentru decoratiuni si accesorii nunti si botezuri.

De asemenea, veti putea vizita standuri cu rochii de mireasa la preturi mai avantajoase. Acest “Targ de Nunti Bucuresti” este organizat de Ghidul Miresei.

Organizatorii acestui targ de nunti se lauda ca au:

  • Peste 100 de locatii de nunta, ballroom-uri, hoteluri de LUX dar si restaurante mici pentru nuntile anului 2014.
  • Oferte imbatabile ale videografilor, fotografilor, dj-ilor si agentiilor de nunti.
  • Rochii de mireasa – colectia 2014, vor fi prezentate in exclusivitate in cadrul festivalului.
  • Artisti celebri, trupe de cover-uri, momente dansante si alte demonstratii de entertaiment, ad-hoc.

Pentru toate viitoarele cupluri care nu au ales inca o locatie, aceste targuri de nunti sunt momentele perfecte sa o faca, ele fiind si evenimente dedicate locatiilor de nunta pentru anul 2014.

Organizatorii anunta ca la targuri expun TOP 100 locatii reprezentative din Bucuresti, imprejurimi si nu numai.

Targuri de Nunti - MAI 2014

Targuri de Nunti – MAI 2014

Locatiile reprezentate de catre cei aproape 100 de expozanti din domeniu sunt atat Palate, hoteluri de 5 stele, ball-room-uri, locatii non conformiste, dar si locatii foarte accesibile pentru tineri. In cateva cuvinte, la aceste targuri de nunti oricine poate gasi orice fel de locatie pentru 20-500 persoane.

MAI 2014: Targ de Nunti in Bucuresti

Sute de expozanti cu mii de rochii de mireasa, gama completa de costume de ceremonie, de la clasic pana la modern sau „made to measure”, inele si verighete cu diamante si pietre pretioase pentru toate bugetele, sute de idei pentru decorul de nunta conform noilor tendinte, cu toate acestea se lauda organizatorii Ghidul Miresei din Bucuresti.

Duminica, pe 25 mai 2014, va avea loc extragerea finala pentru premiile oferite la tombola Ghidul Miresei, in valoare de peste 10.000 de euro, spun organizatorii.

Despre Targurile de Nunti Ghidul Miresei

In parteneriat cu Romexpo, se organizeaza incepand din 2011 trei editii anuale de targ (iarn, primavara si toamna) pentru a pune la dispozitie spatiul perfect de intalnire dintre viitori miri si cei care ii vor ajuta sa-si organizeze evenimentul asa cum au visat.

Motivele pentru care ar trebui sa mergem, din punctul de vedere al organizatorilor

„”1. Este cel mai mare targ de nunti din Romania datorita suprafatei de expunere de aproape 10.000 de mp.

2. Editia de primavara 2014 prezinta cea mai complexa oferta de nunta care te va scuti de nenumarate zile de cautari pe internet sau multe saptamani petrecute in magazine

3. Vei avea ocazia sa iti alegi rochia sau costumul de mire din timp si din cele mai noi colectii eliminand astfel asteptarea si emotia provocata de lichidarile de stocuri.

4. Vei putea profita de ultimele reduceri la colectiile 2013 – 2014

5. Ti-am pregatit multe suprize, concerte, cadouri, Tombola Ghidul Miresei si premii in valoare de peste 10.000 euro.

6. Targul are loc in Cupola Romexpo, intr-o zona centrala si usor accesibila transportului.

7. Orice model de rochie, costum, verigheta, invitatie sau propunere de decor, poate fi 100% personalizat si adaptat bugetului tau, atata timp cat te implici activ in discutiile cu expozantii.

8. Pe scena Targul Ghidul Miresei din Cupola Romexpo Bucuresti vor sustine concerte cele mai populare trupe si cele mai in voga vedete din domeniu. Ii vei putea contracta direct in cazul in care iti doresti cea mai completa oferta muzicala pentru nunta ta.””