Mărturii de nuntă și accesorii: Floricele, Papioane, Trandafiri

Content builder for posts
Cea mai tare piscina din Bucuresti / Vino sa vezi de ce

Mărturii de nuntă și accesorii / Mărturiile de nuntă sunt acele mici cadouri deosebite oferite invitaţilor din partea voastră, a miresei şi a mirelui.

Ştim că vrei să le mulţumeşti invitaţilor pentru participarea la nuntă oferindu-le o mică atenţie, însă îţi doreşti altceva. Ceva special, care să le aducă aminte cu drag de nunta voastră şi ceva util în acelaşi timp, care să nu rămână într-o cutiuţă uitată.

Noi vă propunem câteva idei originale de MĂRTURII DE NUNTĂ, care să aducă zâmbetul pe buze invitaţiilor tăi.

Mărturii de nuntă și accesorii: Floricele colorate

Link: http://www.zaysha.ro/cauta/lb017

Optează pentru mărturii de nuntă colorate şi vesele! Suntem siguri că invitaţii tăi se vor bucura atunci când vor primii o astfel de floricică realizată manual, din voal, ce are ca sistem de prindere un clips metalic. Poţi să alegi între culori precum roşu, roz, portocaliu, turcoise, verde, galben s.a.m.d.

Mărturii de nuntă și accesorii - floricele

Mărturii de nuntă și accesorii – floricele

Mărturii de nuntă și accesorii: Papioane carismatice

Link: http://www.zaysha.ro/categorie/papioane-nou-38

O altă propunere interesantă în materie de mărturii de nuntă pe care ţi-o oferim sunt papioanele. Credem că acestea aduc un plus de originalitate oricărei ţinute şi cu siguranţă invitaţii tăi le vor îndrăgi. Poţi să alegi de la culori precum roşu, roz sau să inserezi cristale şi pietre Swarovski pentru doamne, iar pentru bărbaţi îţi recomandăm să alegi culori neutre şi reci precum negru, albastru sau gri.

Mărturii de nuntă și accesorii - papion

Mărturii de nuntă și accesorii – papion

Mărturii de nuntă și accesorii: Trandafiri eleganţi

Link: http://www.zaysha.ro/cauta/lb011

Acordăm o mare atenţie detaliilor cu care realizăm produsele, iar de aceea considerăm că aceşti trandafiri realizaţi manual din voal sunt alegerea ideală pentru nişte mărturii de nuntă unice! Gândeşte-te la impactul pe care o să îl aibă asupra invitaţiilor tăi când vor vedea atâtea flori colorate!

Mărturii de nuntă și accesorii - trandafir

Mărturii de nuntă și accesorii – trandafir

Mărturii de nuntă și accesorii

Despre Zaysha:

„”Zaysha – Accessories’ Effect este marca înregistrată a SC Zaysha internaţional SRL, companie cu capital integral românesc care produce şi distribuie accesorii fashion, realizate manual. Cu o experienţă de peste 5 ani în domeniu, brandul de accesorii ZAYSHA vă oferă, pe lângă accesoriile fashion pentru doamne, domnişoare, mirese sau copii şi o gamă largă de mărturii de nuntă deosebite şi personalizate, cocarde (flori de pus în piept), brăţări pentru domnişoarele de onoare (corsaje), decoraţiuni pentru paharele mirilor şi multe alte produse ce vor fi utilizate cu ocazia nunţii. Nu trebuie decât să trimiţi un email la comenzi@zaysha.ro sau să suni la numărul de telefon 0371197461 şi în cel mai scurt timp vom avea grijă de comandă ta, astfel încât ea să prindă viaţă!””