Miri de LUX sau Costumele Anului

NUNTA: Meniurile plictisitoare din restaurantele bucurestene
Nunta la Hotel Marshal Garden. Pareri, plusuri si minusuri
Show all

Miri de LUX sau Costumele Anului

Costume Miri Adina Buzatu

Costume Miri Adina Buzatu

Miri, sunteti in febra pregatirilor pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viata. Primele probleme care apar in cadrul acestei desfasurari de forte este alegerea vestimentatiei.

Miri, in acest articol va vom dedica atentia cuvenita, pentru a ne asigura ca veti face alegerea perfecta pentru ziua mult asteptata.

Rochia de mireasa este, de departe, cel mai greu element de ales. Insa nici cand vine vorba despre costumul mirelui lucrurile nu sunt mai simple.

Costume de Ginere. Mirii anului 2020

(P) SPREZZA by Dragos Sandulache vine in intampinarea barbatilor care isi cauta un simplu costum. Sau a celor care se casatoresc si isi cauta un costum de mire. Un costum de mire la comanda, din cele mai fine materiale.

Daca am prezentat rochiile de mireasa, in toate formele lor, de la cele mai clasice piese pana la rochiile de mireasa nonconformiste. Acum este momentul sa le dedicam si mirilor un articol.

Daca tu arati ca in povesti sau chiar mai bine, si iubitul tau viitor sot trebuie sa arate cel putin la fel de bine ca tine. Asadar, va trebui sa alegeti un costum de mire care sa ii vina manusa. Dar care sa se potriveasca si cu rochia ta de mireasa.

Chiar daca lor nu li se acorda la fel de multa atentie de obicei, ziua nuntii va fi pentru amandoi. Motiv pentru care am pregatit si cateva sugestii de costume pentru mire.

Accesorii barbati-brose-cravate-UGO

Costumele de mire respecta in linii mari croiala traditionala si se impart in smoking-uri sau costume clasice, dar realizate din materiale deosebite, demne de o ceremonie fastuoasa.

Brandurile romanesti iti propun o selectie variata de texturi, dar si de nuante, pentru costumul perfect din ziua nuntii. De la clasicul tuxedo negru, pana la costume visinii, bluemarin cu reverul negru, gri inchis, mat sau metalizat, garantat vei gasi formula perfecta pentru silueta ta, dar si pentru tipologia nuntii.

Costume de Ginerica. Mirii anului 2020

Pentru costume la comanda de cea mai buna calitate, Bespoke, din lana si matase, recomandarea noastre este SPREZZA by Dragos Sandulache. Puteti vedea colectia de costume barbatesti 2020 dand Click aici si aici.

Daca nu ati gasit, inca, costumul perfect, va invitam sa ne invitati aici, pentru a vedea costume, accesorii, camasi, sacouri pentru barbatii sprezzatura.

In cuvinte simple, sprezzatura este un mod de-a te imbraca bine, cu gust, fara a face prea mari efoturi. Sprezzatura poate fi tradus ca „ravaseala artistica”. Italienii sunt maestrii ai „look-ului pe graba”, care arata bine.

Miri de LUX sau Costumele Anului

Miri 2014

Costume de ginere

Costume de Lux pentru Miri

Costume Miri2

Costume Miri-Catalin Botezatu

Costume Miri-Catalin Botezatu2

Costume Miri3

Costume Miri4

Costum Mire

Costum Mire2

Costume Miri6

Costume Miri5

Costume Miri 2014

Costume Mire 2014

Costume Miri